Reklam

Enza Home'dan " Hem İndirimli Hem Hediyeli" Mobilya Kampanyası

Enza Home'dan " Hem İndirimli Hem Hediyeli" Mobilya Kampanyası

img

Enza Home "Hem İndirimli Hem Hediyeli" mobilya kampanyası ile yeni evlenen ve evini yenilemek isteyenlere indirim fırsatı sunuyor.

Düğün sezonu başlıyor. Yeni evlenen çiftler veya yeniden evini yenilemek isteyenler mobilya satış merkezlerine giderek dekorasyon fikirleri almak ve mobilyalara bakmak için sabırsızlanıyor. İşte bu güzel anları yaşamak ve evini hem kaliteli hem de şık bir şekilde dekore edilmesini sağlamak için Enza Home, düğünlere uygun olarak düğün mobilya paketlerini sizler için sunuyor.

Enza Home mobilya markası, “Hem İndirimli Hem Hediyeli” mobilya kampanyası ile 22 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamı mobilya ürünlerinde net %20, %25, %30, %35, %40, %45, %50, %55 ve %60 oranlarında farklı indirimler uygulamaktadır.

Aynı zamanda da halı ve aydınlatma ürünlerinde ise net %15, %20, %25, %30, %35, %40, %45, %50, %55, %60, %65 ve %70 oranlarında farklı indirimler uygulayarak daha keyifli ve kaliteli bir mobilya alışverişi yapmanıza zemin hazırlamaktadır. 

Enza Home mobilya, halı ve aydınlatma grubu ürünlerinde indirimli fiyatlar üzerinden her 18.900 TL alışverişte 1.400 TL hediye çeki verilecektir. Hediye çeki bir seferde, aynı mağazadan ve tek faturada yapılacak alışverişlerde 31 Mayıs 2020 tarihine kadar belirtilen ürün gruplarında kullanılabilir.

Belirtilen şartlar çerçevesinde belirlenen ürünler ile keyifli bir düğün alışverişi gerçekleştirmek için Enza Home mağazalarına gidebilir ve 2020 mobilya kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için enzahome.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Masko Mobilya Kenti 20A Blok No: 1-3-5-7’de bulunan Enza Home mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.