Reklam

Enza’da Yılın Sürpriz İndirimi

Enza’da Yılın Sürpriz İndirimi

img

Yılın en büyük mobilya indirimi kampanyası "29 Gün İndirim" ile Enza Home'de. Enza Home Masko Mobilya Kenti'nde.

Enza Home, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük mobilya firmalarından biri. Talep gören ve mobilyaları ile kalitesini yansıtan Enza Home mobilya firması, müşterileri için her zaman en iyisini istediği için mükemmel bir fırsat kampanyası oluşturdu. Şimdi gelin birlikte bu fırsat indiriminin detaylarını inceleyelim;

Enza Home’un yapmış olduğu “29 Gün İndirim” kampanyası  5 Haziran-3 Temmuz arasında geçerlidir. Bu tarihler arasında yapılacak olan mobilya alışverişlerinde işlenecektir. Kampanya kapsamında alınan mobilyalarda %50’ye varan farklı indirimler uygulanacaktır.

Bunun yanı sıra Enza Home halı ve Enza Home aydınlatma ürünlerinde %70’e varan indirim yapılacaktır. Ancak bu 29 Gün İndirim kampanyasına Yataş Bedding markasının ürünleri dahil değildir.

"Yılın En İyi Fiyatları” ifadesi belirli ürünlerin ilgili kampanya tarihlerinde 2020 yılında Enza satış noktalarında tavsiye edilen en düşük fiyatlı ürünler olduğunu belirtir. “Yılın En İyi fiyatları” ifadesi, ilgili kampanya tarihlerinde veya sonrasında oluşabilecek devlet destekli ek vergi indirimleri, ürün tasarımının revize olması, kampanya tarihinin uzatılması, ürünün portföyden kaldırılma döneminde oluşan outlet ya da fırsat ürünü fiyatlamalarında geçerli ve bağlayıcı değildir. 

Yataş, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu broşürde yer alan fiyatlar tavsiye edilen fiyatlardır. Yataş, broşürde yer alan fiyatları haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir. Yataş, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu broşürde yer alan fiyatlar tavsiye edilen fiyatlardır. Yataş, broşürde yer alan fiyatları haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir. Baskı ve tipografi hatalardan kaynaklanan yanlışlıklar Yataş için bağlayıcı değildir. Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânlarıyla sınırlıdır. Belirtilen fiyatlar TL cinsindendir.

 Fiyatlara mobilya, yatak, baza, başlık, halı ve ev tekstili ürünlerde %8 KDV, aydınlatma ve tablolarda %18 KDV dahildir. 

Diğer ödemelere 12 Taksit ve Bonus’a özel 18 Taksit kredi kartı uygulaması için satış noktalarından bilgi alınabilir. Masko Mobilya kenti'nde bulunan Enza Home mağazasına gelerek daha detaylı bilgi alabilir ve ürünleri daha yakından inceleyebilirsiniz.