Reklam

Doğtaş'ta Büyük Değişim ve İndirim Kampanyası Başladı

Doğtaş'ta Büyük Değişim ve İndirim Kampanyası Başladı

img

Doğtaş mobilya firmasında büyük değişim kampanyası başladı. Masko Mobilya Kenti'ne delerek Doğtaş Büyük değişim ve indirim kampanyası hakkında bilgi alabilirsiniz.

Doğtaş’ta büyük değişim kampanyası başladı..

Özellikle zor geçen ve sürekli evde olduğumuz bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şey biraz farklılık. Hayata bakış açısında gerçekleştireceğimiz farklılık veya yaşam alanımızda, ev dekorasyonunda gerçekleştireceğimiz bir değişiklik ile bu günlerin çok daha kolay geçmesine yardımcı olabilir ve destekleyebiliriz.

İşte tam bu doğrultuda Doğtaş, sizler için “Büyük Değişim Kampanyası”nı hazırladı. %20 indirim olanağı ile başlatılan bu mobilya kampanyası, evinizde olan mobilyaları değiştirebilir ve kendinize daha keyifli aynı zamanda da kaliteli bir ev dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

Doğtaş mobilya kampanyasının yanı sıra Doğtaş’ın vermiş olduğu sosyal mesafe hizmetlerinde de faydalanabilirsiniz.

Dilerseniz Doğtaş mağazalarına uğrayarak, Doğtaş Büyük Değişim Kampanyası hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizler için oluşturulan ve sizin sağlığınızı önemseyen Doğtaş mobilya firması, bu süreçte özel randevu sistemi ile çalışmaktadır. Randevu için, 444 34 87’yi veya mağazalarımızı arayabilirsiniz.

Doğtaş’ı Nerede Bulabilirim?

Doğtaş’ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Doğtaş Masko şubesi tüm sorularınıza yanıt vermeye hazırlanıyor! Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Doğtaş mobilya mağazasına gelerek tüm ürünleri yakından inceleyebilir aynı zamanda da Doğtaş Büyük Değişim Kampanyası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bununla birlikte de tüm Doğtaş mobilya mağazalarına WhatsApp aracılığı ile canlı bağlantı gerçekleştirerek satış temsilcileri ile canlı bir şekilde görüşme fırsatı da yakalayabilirsiniz. 

Haydi durmayın! Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek için Doğtaş Büyük Değişim Kampanyası’ndan faydalanın. Mayıs ayına özel mobilya değişim kampanyamız ile alışverişlerinizi Yapı Kredi Kartı kullanarak vade farksız gerçekleştirin ve 2 ay sonra ödemeye başlayın.