Reklam

DOĞRU MAKAM ODASI TAKIMI- BLACK OFİS ÇINAR MAKAM ODASI TAKIMI

DOĞRU MAKAM ODASI TAKIMI- BLACK OFİS ÇINAR MAKAM ODASI TAKIMI

img

Makam takımları iş yerinizdeki çalışma şeklinizi ve sizi en iyi yansıtan mobilya grubudur. Black Ofis sayesinde daha gösterişli ve şık makam odası takımlarına sahip olabilirsiniz.

Makam takımları ve makam modelleri sadece iş yerinizde kullanmış olduğunuz mobilyalar olmanın çok ötesinde. Gelen misafirleri ağırladığınız, kurumsal kimliğinizi yansıttığınız ve otoritenizi yansıttığınız makam takımları, bu nedenle bir odadan ve bir mobilyadan çok daha fazlasını kapsıyor. Makam odasındaki mobilyalar ve diğer ofis dekorasyon ürünleriniz pek çok amaca hizmet ediyor. İşlerinizi yapmış olduğunuz, yeri geldiğinde tüm gününüzü geçirmiş olduğunuz bu mobilya türleri, aynı zamanda da ergonomik ve şık olmalı. Ergonomik olmalı çünkü uzun çalışma saatlerinde size konfor sağlamalı; şık olmalı çünkü estetik görünüşü ile gözünüze hitap etmeli. Bu nedenle de makam odası takımı seçerken her açıdan estetik, size kimlik kazandıracak olan lüks makam takımı odalarına yönemlemnizde fayda var.

Unutmayın ki, makam odası takımınız ne kadar şık ve kaliteli görünürse; gelen misafirleriniz ve diğer çalışma arkadaşlarınızın dikkatini o kadar çekersiniz. 

Kimlik Kazandıran Makam Odası Takımları

Makam takımı modellerini seçerken yapmış olduğunuz iş ve kurumsal çizginiz ile doğru orantılı olan takımlar seçmeye özen gösterin. Bu sayede karşı tarafın dikkatini çok daha fazla çekebilir ve kurumsal kimliğinizi çok daha net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Örneğin; Black Ofis- Çınar Makam Takımı

Ağırbaşlı görüntüsü ile şıklık ve kaliteyi kazanan ve dışarıya yansıtan Çınar Makam Takımı, kahverenginin ve goldların vermiş olduğu ahenk ile tercih edilebilir makam takımlarının başında geliyor. Klasik makam odası takımı olarak adlandırabileceğimiz bu model, görkemli ve klasik yapıdaki bir ofis veya büro için ideal bir mobilya takımı.

Klasik dekorasyondaki ve klasik mobilya takımlarındaki en önemli unsur olan oyma ve işleme motiflerinin hakim olduğu Çınar Makam Odası Takımı’nda,  el işçiliği dikkat çekiyor. Kullanıldığı her dönemde dönemin modasını modernize ederek karşımıza çıkartan Black Ofis tarafından özel olarak tasarlanan makam odası modeli, tamamen el işçiliği ve birinci kalite malzemelerden üretilmiştir. 

Çınar Makam Odası Takımı, tamamen birinci sınıf ahşaptan üretilmiş. Kaliteli iskelet yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılacak olan bir şekilde tasarlanan makam odası takımı, yine aynı renk deri detayları ile klasik dekorasyonun ahengini taşımaya devam ediyor. Ortopedik ve ergonomik yapısı ile uzun saatler çalışmaya elverişli olan makam odası takımı, oyma sanatı ve altın renklendirme motifleri ile de süslenerek daha şık bir hale getirilmiş.

İhtişamlı ve gösterişli bu makam takımını, tercihlere ve mekanlara göre farklılık gösterebiliyor. Tercihe göre malzeme ve boyutlarda farklılık gösterebilen Çınar Makam Odası Takımı, diğer alternatif modelleri ile Black Ofis mağazalarında. Ulaşabilirsiniz. Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Black Ofis Masko mağazasına gelerek diğer tüm ürünleri daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.