Reklam

DIŞ MEKANLARIN YENİ DEKORASYONU; HASIR, BAMBU VE RATTAN ŞIKLIĞI

DIŞ MEKANLARIN YENİ DEKORASYONU; HASIR, BAMBU VE RATTAN ŞIKLIĞI

img

Bahçe mobilyası ve bahçe aydınlatması modelleri; hasır, rattan ve bambu kalitesi ile Masko'daki bahçe mobilyası satan firmalarda. Ziyaret edebilirsiniz.

Bahçe dekorasyonlarında son trend artık bambu, hasır ve rattan üçlemesinden oluşuyor dersek kesinlikle haksızlık etmiş olmayız. Alanında uzman mimar ve dekorasyon işi ile uğraşan kişiler bambu ve hasırın bu kadar yaygınlaşmasının nedenini dayanıklı ve sürdürülebilir malzeme olmasına dayandırmaktadır. 

Doğal yapısı ve dokularının inceliği ile bu üç malzeme, sadece bahçe mobilyalarında değil artık ev dekorasyonlarının neredeyse tamamında kullanılıyor. 

Aydınlatma Modellerindeki Bohem Tarz

Boho dekorasyon stilinin hakimiyeti altına aldığı bahçe, balkon ve diğer tüm dış mekanlarda salaş ve özgün tarz hasır, ahşap, rattan gibi malzemeler ile verilebiliyor. İşte aydınlatmada da modern şık ve bohem olarak karşımıza çıkan hasır aydınlatma modelleri veya el işi aydınlatmalar, dış mekanlarınızı bambaşka bir havaya sokabilir.

Tek Kişilik Konforlu Koltuklar Bu Sene De Çok Moda

Bahçenizde duran konforlu, şık ve aynı zamanda da ergonominin üst seviyelerde olduğu bir koltuğun olduğunu düşünün! Şimdi ise o koltuğun içerisine gömülerek güneşlendiğinizi veya beş çayınızı içtiğinizi. Nasıl bir his? Mükemmel değil mi?!

Tam olarak 2021 yazı için iç mimarların bahçe dekorasyonunda hayal ettikleri de böyle bir ambiyans. Rattan gibi örme maddeler ile şık formlara kavuşturulan tek kişilik koltuklar, bahçenizde geçirdiğiniz zamanı ekstra rahat bir hale getiriyor.

Ailenizle Birlikte Oturacağınız, Oturma Grupları

Bahçe mobilyası seçerken alacağınız mobilyanın sadece yazın kalacağını düşünmenin yanı sıra, kışın da orada kalacağını düşünmeniz gerekmekte. Bu da mobilya modelini seçerken alacağınız mobilyayı iklim şartlarından en az etkileneni almanıza yarar sağlar. 

Yağmur ve güneş gibi dış etkenlere dayanıklı bambu ve rattan oturma  grupları ile aileniz ile keyifli vakit geçireceğiniz hafif yapılı alanlar dekore edebilirsiniz.