Reklam

DAR ANTRE DEKORASYONU NASIL YAPILIR?

DAR ANTRE DEKORASYONU NASIL YAPILIR?

img

Dar antre dekorasyonunuzu yapmak çok kolay! Blog yazımızı okuyarak dar antreleri daha geniş gösterme formüllerini öğrenebilirsiniz.

Doğtaş- Casablanca Dresuar

Antre, evlerin giriş kısmında bulunan yerlere verilen isim. Dresuar, ayakkabılık, ayna gibi eşyaların bulunduğu antreler; askılık, ayakkabılık gibi mobilyaların ve ev dekorasyon ürünlerinin konumlandırıldığı yer diyebiliriz aslında. 

Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

1- Büyük aynalar seçmelisiniz…

Sadece dar antreleri değil, tüm dar alanları olduğundan daha büyük göstermek için ayna kullanılabilir. Dikdörtgen ayna, yuvarlak ayna modelleri ve özellikle son yıllarda daha değişik geometrik ayna ve asimetrik aynalar, sıklıkla ev dekorasyonlarında kullanılmaya başladı diyebiliriz. 

Aynalar, küçük oda dekorasyonlarının ve dar antrelerin en büyük kurtarıcısı!

Milano- Dome Ayna

2- Dresuar tercihiniz küçük olmalı…

Antredeki genel toplayıcılık ve depolama alanı olarak genellikle dresuar kullanılır. Sizler de dar bir antreye sahipseniz ve dresuar kullanmak istiyorsanız, ince ve fonksiyonel dresuarlar kullanmanızda fayda var. Bu sayede hem alandan tasarruf sağlayabilir hem de dresuar modellerinin fonksiyonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

İstikbal- Florens Dresuar

3- Kilim modellerinizi seçerken 3 boyuttan faydalanın…

Dar antreler için geometrik desenlere sahip olan veya ince uzun çizgileri olan kişi ve halılar alanınızın daha derin görünmesine yardımcı olur. Özellikle art-deco halı modelleri ve art-deco kilim modelleri, tam olarak istediğiniz alana kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

4-Son olarak duvar kağıdı veya duvar boyası seçimi… 

Duvarlara yapılan hileler, dar bir alanın daha geniş ve ferah gözükmesine yardımcı olur. Seçeceğiniz 3D duvar kağıtları veya açık renk duvar boyası, dar antre dekorasyonunuzun tamamlayıcısı olacak.