Reklam

CUZİNE İLE PANDEMİ SONRASI MUTFAKLARA YEPYENİ DÖNÜŞ

CUZİNE İLE PANDEMİ SONRASI MUTFAKLARA YEPYENİ DÖNÜŞ

img

Cuzine firması en kaliteli mutfak ve banyo dekorasyonlarısını size sunuyor. Cuzine firması Masko Mobilya Kenti'nde.

Alize Model



Mutfak, banyo ve giyinme odası başta olmak üzere kişiye özel hazırladığı çağdaş, üst düzey tasarımlarıyla fark yaratan Cuzine, Amerika’da Miami mağazasını açtı!  Temel olarak mutfak ve banyo sektöründe yenilikçi ve modern çizgileriyle faaliyet gösteren Cuzine, Covid-19 salgını gölgesinde aldığı sağlık tedbirleri ile birlikte üretme ve büyümeye devam ediyor. Son olarak “Hayat Mutfakta Yaşanır” mottosuyla insanların özellikle pandemi sürecinde evde geçirdikleri zamana ve yeni normal sosyal hayata önem atfeden Cuzine, sektör içinde ürettiği Akıllı Mutfak (Smart Kitchen) çözümleri haricinde yepyeni iki mutfak modeliyle tüketicinin karşısına çıkıyor.


Akıllı Mutfaklar
 



‘YENİ NORMAL HAYAT’TA SAKİN MUTFAKLAR

Günümüzde evdeki yaşam pratiklerimize karşı anlayışımızı değiştiren ve mutfaklarımızda daha fazla zaman geçirmemize neden olan Covid-19 salgını, yaşam alanlarımızı yeniden gözden geçirme ve yenileme ihtiyacını doğurdu. Bu doğrultuda Cuzine’nin mutfak koleksiyonuna yeni kattığı “Nora Model” içinde barındırdığı sakinlik ve modern tasarım ruhuyla hayatımızı kolaylaştırmaya başladı. Mutfaklarımızda geçirdiğimiz zamanı mermerin ve ahşabın ahengiyle renklendiren Nora Model’de, tüketiciye mutfakta kullanım kolaylığı sağlayan sistemsel çözümler öne çıkıyor.



KOLEKSİYONUN YENİ GÖZDESİ: ALIZE MODEL

Güçlü görselliğin güvenli ve kullanışlı teknik özelliklerle harmanlandığı Alize Model, modern ve keskin hatlarının yanında sahip olduğu ahşap detaylarıyla mutfak koleksiyonunun yeni gözdesi oldu. Pastel renklerin tercih edildiği Cuzine imzalı Alize Model çağdaş bir görünüme sahip olsa da ahşap dokusunun hissettirdiği geleneksellik, bize bambaşka bir deneyim sunuyor.

 CUZİNE’NİN MIAMI MUTLULUĞU

Kaliteyi sürekli yükseltmeyi, küresel pazardaki ihtiyacı karşılamayı ve kullanıcı beklentilerini anında yakalamayı amaçlayan Cuzine ailesi; endüstriyel üretim konusundaki tecrübesi ve teknolojik gelişmelere olan hızlı adaptasyonu sonucunda, Cuzine Miami mağazasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde mutfak ve banyo sektöründe trend belirleme gücünü elinde tutan Cuzine, Amerika’da açtığı büyük mağazasıyla kendisine ileriye dönük yepyeni hedefler koyuyor.

Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Cuzine firmasına gelerek yeni projelerimizden yararlanabilir ve dekorasyon fikirlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.