Reklam

Country Yatak Odası

Country Yatak Odası

img

Country yatak odası, gösterişi sevmeyen ancak geçmişten vazgeçemeyenlerin vazgeçilmez dekorasyonlarının başında geliyor.

Gösterişli olmasa da cıvıl cıvıl renk tonları ve içinizi ısıtan tasarım mobilyaları ile eşsiz bir tasarım olan country dekorasyon, özellikle yatak odası tasarımlarında sıklıkla tercih ediliyor. Bu tasarım sayesinde sizler de yatak odanızda bambaşka ve hareketli aynı zamanda huzurlu bir ambiyans yaratabilirsiniz.

Doğallığın hüküm sürdüğü country yatak odası tasarımlarında kullanılan mobilyalar da gösterişten son derece uzak ancak bir o kadar da albenisi ile dikkat çeken tasarımlardır. Kullanılan mobilyalar, tasarımın kendisine özgü renk tonları ile yatak odanızda çevrenin tüm olumsuzluklarını kapıda bırakarak doğal ve içinizi ısıtacak bir tasarım oluşturabilirsiniz.

Country Yatak Odası Tasarımında Hangi Renkler Kullanılır?

Country yatak odası genellikle nötr renklerin hakim olduğu bir dekorasyondur. Özellikle gül kurusu ve su yeşili gibi tonlar bu tasarımların vazgeçilmez renklerinin başında geliyor. Gösterişten, kalabalıktan ve modern tasarım çizgilerinden uzak olan country tasarım, aynı zamanda bir o kadar sıcak ve samimi detayları barındıran bir tasarımdır.

Diğer yatak odası tasarımlarının tam aksine gösterişi ile değil canlı renkleri ve sadeliği ile göz kamaştıran modellerdir. Özellikle country tarzı mobilya tasarımlarının da yine tasarım renklerine uygun tonlarda tasarlanması bütünlüğün sağlanması adına son derece büyük işleve sahiptir.

Country Yatak Odası Tasarımı Nasıl Yapılır?

Country yatak odası tasarımı, diğer tasarımlara göre yapması biraz daha kolay ancak aynı zamanda da üzerinde düşünülmesi gereken tasarımdır. Country yatak odası tasarımlarında yatak odası, gardırop, şifonyer ve makyaj masası gibi tüm yatak odası mobilyaları vardır. Ancak bu mobilyalar kaba değil tam aksine zarif ve ince detaylara sahiptir.

Country yatak odası tasarımı yapmak için öncelikle country mobilyalardan kendinizi en çok mutlu edeceğiniz modeli tercih etmelisiniz. Seçimini en sona bırakmanız gereken halı ve perdeler ise mutlaka özellikle yatak başlığınız ile aynı renk tonlarında olmalıdır. Bu sayede tamamen bembeyaz olan yatak odası mobilyanızın ufak renk detaylarını ön plana çıkararak sade ve aynı zamanda şık country yatak odası tasarımı elde edebilirsiniz.