Reklam

Castamo Mobilya| Özel Mobilya Tasarımı ve Üretimi

Castamo Mobilya| Özel Mobilya Tasarımı ve Üretimi

img

Özel üretim ve ücretsiz iç mimar desteği ile luxury mobilya tarzının en kaliteli markası olan Castamo Mobilya, Masko Mobilya Kenti'nde.

Avangard mobilya, luxury mobilya, art-deco mobilya genellikle daha çok alışılmışın dışında isimler gibi gelmekte. Ancak mobilya türü ve tarzı olarak bakıldığı zaman hemen hemen herkesin kendinden bir parça buldupu bu tarz mobilyalar, son zamanlarda çok daha fazla tercih ediliyor. Klasik mobilyadan sıyrılarak modernliğin ve aynı zamanda da lükslüğün biraz daha kaynaştırılmış hali olan bu dekorasyon fikirleri, mobilya seçenekleri ve dekorasyon ürünleri ile de oldukça kaliteli bir görüntüyü sunuyor. 

Genellikle metal ve mermerin sıklıkla kullanıldığı bu mobilya tarzları; luxury yemek odası, avangard yatak odası takımı, art-deco koltuk takımı ve daha bir sürü isimle karşımıza çıkıyor. Sizler de evinizi küçük bir saray yapmak ve çok daha şık bir evde yaşamak istiyorsanız, bu tarz mobilya fikirlerini deneyebilirsiniz.

Ancak…

Şıklığın ve lüks görüntünün hakim olduğu; luxury, avangard ve art-deco tarzlarında evinizi çok iyi bir şekilde gösterebileceğiniz gibi sıkıcı ve karmaşık bir hale de sokabilirsiniz. Bu nedenle de yapmanız gereken şey mobilyaları iyi bir ve kaliteli bir firmadan olarak iç mimarlar ile dekorasyon fikirleri hakkında görüşme yapmak.

Castamo Mobilya, yapmış olduğu art-deco mobilya, luxury mobilya ve avangard mobilya modelleri ile ihtiyacınız olan tüm şıklığı ve aynı zamanda da kaliteyi karşılamaktadır. Farklı koleksiyonları ile evinizi baştan yaratmaya hazırlanan Castamo Mobilya; oturma grubundan yemek odası takımına, yemek odası takımından tv ünitesine kadar tüm ürünleri ile sizi mutlu edecek ve gözlerini kamaştıracak olan her şeyi tasarlayıp üretmektedir.

Tüm bunlarla birlikte ücretsiz iç mimar desteği veren Castoma’ya gelerek iç mimarlardan ücretsiz dekorasyon fikirleri de edinebilirsiniz. Özel mobilya hizmeti sunan Castamo Mobilya, tüm mobilyalarınız da istediğiniz kumaş, desen, doku, renk, boyut ve ölçü gibi seçenekleri değiştirmenize fırsat vererek sadece size özel mobilya üretimi yapmaktadır.

Dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti 11A Blok No: 31-33’de ürünlerini sergileyen Castamo Mobilya’ya gelerek ürünleri daha yakından inceleyebilir ve daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.