Reklam

CASTAMO MOBILYA İLE MODERN ŞIKLIĞI YAŞAYIN

CASTAMO MOBILYA İLE MODERN ŞIKLIĞI YAŞAYIN

img

Castamo Mobilya modern ve çağdaş modelleri ile ev dekorasyonunuzda fark yaratacak! Masko Castamo mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Castamo Mobilya 40 yılı aşkın bir süredir mobilya alanında hizmet veren ve üretim yapan bir mobilya firmasıdır. Çağdaş ve yenilikçi bakış açısı ile kişiye özel tasarım alanında hizmet süren Castamo Mobilya, iç yaşam alanları ve dış yaşam alanlarında kendini belli eden mobilya tasarımlarını trendlere uygun bir şekilde en kaliteli malzemelerden yapmaktadır.

Kimi zaman gelenekleri ve yaşanmışlıkları yansıtan ama aynı zamanda trend mobilya modelleri listesinde daima zirveye oynayan Castamo Mobilya modellerinin gizemli ve heyecan dolu yanını sizi farklı kılan özgün bir tasarımla sunmaktadır.

Castamo Mobilya, profesyonel kadrosu ve uzun süreli tecrübenin getirisiyle hizmete sunduğu mobilya Modellerini ve bu modellerin bir şarkının en güzel notalarını temsil ettiği proje etrafında kusursuz birleşimini sergilemektedir.

Castamo Mobilya, Masko Mobilya Kenti’nde !

Lüks mobilyanın çağdaş yaşam ile buluşmasının en şık örneklerini veren Castamo, alanındaki en iyi mobilya firmasının başında gelmektedir. Türkiye ve yurt dışına mobilya üretimi-tasarımı konusunda başarılı bir örnek sunan Castamo, Masko Mobilya Kenti’nde sizlere hizmet sunmaktadır.

Genel olarak proje bazlı çalışan ve ücretsiz iç mimarlık desteği veren Masko güvencesi altındaki Castamo, kurulduğu andan itibaren yüzde yüz müşteri memnuniyetini savunmuş ve müşterilerinin mağdur olmaması için elinden geleni yapmıştır.

Koltuk takımından yatak odası takımına, yemek odası takımından tv ünitesine kadar tüm standart ev mobilyalarının yanı sıra Castamo; otel projesi, kafe projesi, ev dekorasyon projesi gibi birçok yaşam ve çalışma alanını başarılı bir şekilde tasarlamış ve üretime geçirmiştir.

Masko Mobilya Kenti

Eviniz için en uygun mobilyaları saniyeler içinde bulmak için www.masko.com.tr adresini ziyaret edebilir, mağazalarımızı ve ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti

778 mobilya ve aksesuar mağazası ile İkitelli İstanbul'da..

www.masko.com.tr

Çağdaş teknolojinin tüm imkanlarından faydalanan bilgili ve bilinçli mobilya tasarımcı ve üreticileriyle, mobilya çeşit ve dizaynında, zengin ürün yelpazesine kavuşan MASKO, kaliteli ve herkese, her keseye hitap eden fiyatları ile zengin mobilya çeşidinin yanında ; Genç Odası Mobilyaları, Bebek Odası Mobilyaları, Mutfak Mobilyaları, Büro Mobilyaları, Aksesuarlar, Ev Tekstili ile Halı ve Cam ürünleriyle de ev ve işyerlerinin gereksinimlerini eksiksiz tamamlamak görevini de üstlenmiştir. 778 mağazadan oluşan Masko, İstanbul İkitelli de yılın 365 günü açık Dünyanın En Büyük #Mobilya kentidir.