Reklam

Çağın Ofis’ten Yaz Kampanyası

Çağın Ofis’ten Yaz Kampanyası

img

Ofis mobilyası ve büro mobilyasının devlerinden biri olan Çağın Ofis'de yaz kampanyası başladı.

Bir işyerinin daha verimli bir işleyiş içinde olması ve daha mutlu bir alan olabilmesi için ofis mobilyalarının ve büro mobilyalarının kaliteli ve aynı zamanda da ergonomik olması gerekmektedir. Mobilyacılık sektörünün ofis mobilyaları ve büro mobilyaları alanında kendini geliştiren ve teknolojiyi mobilyacılığa entegre eden Çağın Ofis, yaz indirim kampanyaları ile ofis ortamınızı mükemmel bir hale sokmak için hazırlanıyor. 

Farkın ve tarzın bir aynası olan Çağın Ofis, ergonomi ve rahatlığı ile ön plana çıkarken şıklığı ile de görenleri kendine hayran bırakıyor diyebiliriz. Hızlı teslimat seçeneği bulunan Çağın Ofis Yaz Kampanyası kapsamında, FIDO 1 ADET YÖNETİCİ, 2 ADET MİSAFİR KOLTUĞU SADECE 1,449 TL + KDV’dir.

Ofis mobilyası kampanyaları içinden en avantajlı kampanya sayılacak olan Çağın Ofis Yaz Kampanyası’nda aynı zamanda FIDO 1 ADET YÖNETİCİ KOLTUĞU, 549 TL + KDV’dir.

Dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’ne gelerek Çağın Ofis Yaz Kampanyası hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünleri daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsini.