Reklam

By Horeca| Bahçe Mobilyaları

By Horeca| Bahçe Mobilyaları

img

Bahçe dekorasyonu ve bahçe mobilyaları için bulabileceğiniz en uygun ürünler By Horeca'da.

Son zamanlarda şehirleşmenin de etkisiyle insanlar artık kendi dış mekanlarını kendi yaratmaya ve dekore etmeye başladı. Evinin veya apartmanının bahçesine, küçük bir alan oluşturarak dekore ettikleri bölgeleri süslemek ve çok daha şık bir hale gitmek tüm dekorasyon severlerin en büyük hobilerinden biri haline geldi. Son zamanlarda oldukça fazla araştırılan “bahçe mobilyaları” bu seneki trendlerle birleşerek hoş ve güzel yaşam alanları oluşturuyor.

Piyasada bulunan birbirinden farklı kalite ve modeldeki bahçe mobilyaları ve bahçe aksesuarlarını seçerken; en çok dikkat etmemiz gereken şeylerin başında, yapılan bahçe mobilyasının ana malzemesi geliyor. Dış alanda konumlanacağı için belli başlı şartları karşılayabilmesi gereken bahçe mobilyaları aynı zamanda da özgün tasarımları ile farkını yansıtmalı.

Bizler de bu yazımızda sizin için kaliteli işlerin çıktığı ve şıklığı ile sizler de hayranlık uyandıracak olan bahçe mobilyası ve bahçe aksesuarlarına sahip olan bir firmayı inceleyeceğiz; By Horeca..

By Horeca çeyrek asırlık bir geçmişe sahip olan ve sadece bahçe mobilyası alanında uzmanlaşarak kendini kanıtlamış bir firma. İlk olarak başlamış olduğu ahşap bahçe mobilyasından daha sonraları alüminyum bahçe mobilyasına, daha sonra rattan tipi bahçe mobilyasına evrilen tasarım ve üretim sürecinde temel aldığı ilk özellik, özgün tasarımlar ve ana materyal.

Bahçe mobilyalarının en büyük dezavantajlarından biri olan “iklim koşullarına uyumsuzluk” olayını ortadan kaldırmak adına, her mevsime uyumlu olan ahşap ve alüminyumu ürünlerinden kullanmayı tercih eden By Horeca, aynı zamanda da otel, kafe ve restoran mobilyaları ile de birçok farklı ürün hizmetini sunmaktadır.

Üretmiş olduğu tüm bahçe mobilyası ve keyif ürünlerinde el işçiliği bulunan By Horace’nin İstanbul Başakşehir Masko Mobilya Kenti’nde şubesi bulunmaktadır. Sizler de kaliteli ve şık bahçe mobilyalarını daha yakından görmek ve detaylı bilgi almak istiyorsanız Masko By Horeca mağazasına gelebilir veya masko.com.tr sitesinden bilgi edinebilir ve ürünleri inceleyebilir bununla birlikte de byhoreca.com sitesinden de ayrıntılı inceleme gerçekleştirebilirsiniz.