Reklam

Bellona Kampanya ve 2020 Bellona Ürünleri

Bellona Kampanya ve 2020 Bellona Ürünleri

img

Bellona kampanya ve Bellona indirimli ürünleri, 2020 yaz sezonunda Bellona mağazalarında sizleri bekliyor. Kampanyalı fiyatlarda evinizi Bellona'dan alın.

Bellona'nın 2020 Bahar Kampanyası; özellikle bu sezonun en indirimli ürünlerini bulunduran ve en uygun fiyatlara alıcıya sunan kampanyası.  “Evinizi Yenilemek Sizden Yatak Baza Hediyesi Bellona’dan” sloganı ile alıcı ile buluşan Bellona kampanyası, 1 Nisan tarihinde başlamıştır ve 30 Mayıs tarihine kadar sürecektir. Bellona ürünlerden yapılacak olan belirli tutardaki alışverişlerde paket büyüklüklerine göre hediye veya anında indirim uygulaması yapılacaktır.

Aynı zamanda da Bellona’nın trend ürünlerinden olan Tina grubuna bu kampanyaya özel % 40 indirimli fiyat çalışması yapılmıştır. Selegno Yatak Odası Takımı 7.200 ₺ den başlayan fiyatlarla, Selegno Yemek Odası 4.550 ₺ den başlayan fiyatlarla, Like Genç Odası 3.864 ₺ den başlayan fiyatlarla, Marta Genç Odası 3.945 ₺ den başlayan fiyatlarla tüketicilerimize sunulacaktır.

Evinizin tüm ihtiyaçlarını bulabileceğiniz ve en uygun fiyatlara alabileceğiniz Bellona'dan bahara ve yaza hazırlık olarak kampanya ve uygun fırsatlar süprizleri müşteriler için her zaman yapılmaktadır.