Reklam

Bebek ve Genç Odası Lideri "Bebishroom"

Bebek ve Genç Odası Lideri "Bebishroom"

img

Çocuk odası ve genç odası modellerinde bir dünya devi olan Bebishroom Masko'da sizleri bekliyor.

Kurulduğu andan itibaren mobilya sektöründe varlığını başarı ile hissettiren Bebishroom bebek odası, genç odası ve çocuk odası alanında en başarılı mobilya örnekleri ile Masko’da.

Mobilya sektöründe birçok alan bulunur. Bu alanlar kendi içerisinde farklı özellikler ve yapılar göstermektedir. Bu nedenle de belki de mobilyacılık sektöründe en önemli olan alan “bebek-çocuk-genç odaları”nın içinde bulunduğu alan olabilir. Çünkü bebeklik çağından ergenlik çağına ve hatta ergenlikten sonraya kadar uzanan gelişim çağı, mobilyalarda da etkini oldukça fazla hissettiriyor diyebiliriz. Biz Bebishroom ailesi olarak, bu konuyu çok iyi bildiğimiz için tamamen doğrultusu ve çizgisi bu yönde olan tasarımlar gerçekleştiriyor ve uzman ekibimizle imal ederek siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ve 1994’den beri bebek odası ve genç odası tasarımı yapan firmalar arasında zirveyi koruyoruz.

NELER YAPIYORUZ? VE NASIL YAPIYORUZ?

Bebishroom olarak genellikle ebeveynlerin ve çocukların kalbine direkt olarak hitap eden konsept tasarımlar gerçekleştiriyoruz. Bebeklik çağından itibaren varlığının en çok korunması gereken oldu hayal gücüdür. Çünkü hayal gücü gelişkin bir çocuk hayatının her alanında başarıya daha hızlı ulaşır. Bu nedenle de minik dostlarımızın bebeklik çağlarından ergenlik dönemlerine kadar hayal güçleri fazlaca kuvvetlendirilmelidir. Bu da en çok özel alanları olarak tabir edilen yatak odalarında gerçekleşecektir.

Özellikle gençlik döneminde olan bireyler zamanlarının uzunca bir bölümünü kendi odalarında geçirmektedir. Bu nedenle de onlara yaratılacak olan konsept genç odasında, daha geniş bir alan ve daha geniş bir çalışma bölümü bulunmaktadır. İşte Bebishroom markası, tamamen bu kurallar çerçevesinde bebek odası, genç odası ve çocuk odası takımlarını üretmektedir. Birinden farklı yüzlerce oda takımı bulunan mağazalarımız kişilerin istekleri kumaşlara, boyutlara ve renklere göre de özel üretimler gerçekleştirmektedir. Çünkü önemli olan sadece satın almak değil, mutlu olacağınız şeyi satın almaktır. Bu nedenle de beğenmiş olduğunuz oda takımlarını istediğiniz şekilde revize ederek evlerinize kadar getiriyoruz.

KALİTE POLİTİKAMIZ NELERDİR?

Bir kalite politikası denildiği zaman önemli olan her zaman sağlıktır. Özellikle bu oda takımları bebek, çocuk ve gençlere hitap ediyor ve onlar için özel üretiliyorsa. Çünkü bizler biliyoruz ki, çocuklarımızın tüm büyüme ve gelişim sürecinde kullanacağı mobilyalar diğer ev ürünlerinden daha özenli ve titiz olması. Bu nedenle de oda takımlarımızı sağlık standartlarına uygun olarak üretiyor ve üretirken de hiçbir şekilde sağlığa zararlı bir boya maddesi kullanmıyoruz.

Ve bunun yanı sıra bütün ürünlerimizi ev içi kazaları önleyecek şekilde üst düzey korumaları olarak üretiyoruz.

 

Türkiye ve dünyanın her yerine ulaştırdığımız mobilyalarımız ile mobilya sektörünü en iyi şekilde temsil etmekteyiz. Her zaman hedefimizde olan yüzde yüz müşteri memnuniyeti kuralı ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyor ve yüksek üretim kalitemiz ile bebek odası, genç odası ve çocuk odası alanlarından adımızdan sıkça bahsettiriyoruz. Her cebe uygun oda takımı fiyatları ile birçok farklı kesimden insana ulaşarak tasarlamış olduğumuz modern ve şık tasarımları konfor ve estetikle harmanlayarak görsel kaliteyi her zaman ön planda tutmaya çalışıyoruz.

BİZİ MASKO’DA ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Ürünlerimizdeki üst düzey kaliteyi ve estetik donuşları daha yakından görmek isterseniz Bebishroom mağazalarımızı ziyarete gelebilirsiniz.

Dokunarak ve hissederek alacağınız tüm bebek,genç ve çocuk odaları için her gün güne çocuğunuz ile keyifli ve sağlıklı uyanacağınızı biliyoruz. Ve bu nedenle de siz değerli müşterilerimizi bu histen eksik bırakmak istemiyoruz. Bundan dolayı da en fazla ürün seçeneğimizin bulunduğu ve en büyük şubelerimizden biri olan, dünyanın en büyük mobilya çarşısı Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Bebishroom şubemize uğrayabilirsiniz. Ya da bizleri internet adresimiz veya sosyal medya hesaplarımızdan güncel olarak takip edebilirsiniz.