Reklam

Balkonlarda Salıncak Kullanımı

Balkonlarda Salıncak Kullanımı

img

Balkonlarda salıncak kullanımı sırasında her şeyden önce güvenliğe ve uygun modeli tercih etmeye dikkat etmelisiniz.

Balkonlarda Salıncak Kullanımı son dönemlerde oldukça popülerdir. Sizler de balkonunuzu daha keyifli ve şık bir oturma alanı haline dönüştürmek istiyorsanız, birbirinden şık salıncak modelleri içerisinden seçiminizi yapabilirsiniz. 

Balkon salıncağı çeşitleri, balkonunuzun büyüklüğüne göre farklı ebatlarda olabilmektedir. Balkonlarda salıncak kullanımı sırasında her şeyden önce güvenliğe ve uygun modeli tercih etmeye dikkat etmelisiniz.

Balkon Salıncağı

Balkon salıncağı modelleri, sadece balkonlar için değil bahçelerde de sıklıkla tercih edilmektedir. Çocukların ve yetişkinlerin rahatlıkla kullandığı balkon salıncağı modelleri, dekorasyon açısından ortama şıklık katmaktadır. 

Sıradan salıncak modellerine nazaran daha çok ortamın güzelleşmesi için tercih edebileceğiniz balkon salıncağı modelleri küçük alanlarda kullanım için de uygundur. 

Balkon Salıncağı Nedir?

Balkonlarda salıncak kullanımı için doğru modeli seçerken alana uygun bir model aldığınızdan emin olmalısınız. Tenteli modeller biraz daha geniş ve teras tarzı balkonlar için tercih edilmektedir. 

Estetik açıdan biraz daha romantik bir görünüm elde etmek istiyorsanız, seçiminizi makrome ve örgü salıncak modelleri içerisinden yapabilirsiniz. Balkonlarda salıncak kullanımı, her ne kadar yaygın olsa da çoğu modelin fazla ağırlık taşımaya elverişli olmadığı bilinmektedir. 

Dinlenirken keyif yapmak için kendinize uygun bir köşe hazırlarken sizler de balkon salıncağı modelleri arasından tercihinizi yapabilirsiniz. 

Balkon Salıncakları Kaç Kilo Taşır?

Balkon salıncakları modele ve salıncağın yapısına göre farklı ağırlıkları taşıma kapasitesine sahiptir. Eğer yataklı ve 3 kişilik oturma kapasitesine sahip olan metal aksamlı salıncakları alacaksanız 240 kiloya kadar ağırlık taşıyabilmektedir. 

Ancak tek kişilik makrome örgü salıncakların en fazla 100 kiloya kadar taşıdıkları bilinmektedir. Yere sabit salıncaklar biraz daha balkonlarda güvenli kullanım imkânı sunar. Tavana aparat yardımı ile monte edeceğiniz salıncakların ise, balkonlarda dikkatli kullanılması tavsiye edilmektedir. 

Gölgelikli salıncak modelleri 120 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olabilir. Bu noktada balkonunuzun büyüklüğü ile birlikte taşıma kapasitesine salıncak seçimi sırasında dikkat etmelisiniz. 

Masko bünyesinde bulunan ve en kaliteli ve şık salıncak modellerini incelemeden karar vermemelisiniz. Evinizi ve balkonunuz güzelleştirmek için sizler de konforlu ve uygun fiyatlı salıncak modelleri için Masko içerisindeki ürünleri tercih edebilirsiniz.