Reklam

Bahçe Mobilyası - Nazar Garden Bahçe

Bahçe Mobilyası - Nazar Garden Bahçe

img

Bahçe Mobilyası modelleri ile bahar mevsimlerinde bahçenizde vakit geçirebileceğiniz keyifli bir oturma alanı hazırlayabilirsiniz.

Serin yaz akşamlarında sevdikleriniz ile birlikte bahçenizde oturmak ve dinlenmek için modern bahçe mobilyası modelleri içerisinden seçim yapabilirsiniz. 

Bahçe Mobilyası Çeşitleri Nelerdir?

Bahçe mobilyası çeşitleri ihtiyaçlarınıza yönelik yanıt verecek farklı model ve renk çeşitliliğine sahiptir. 

Ancak dış mekanlar için özel olarak üretilen mobilya türleri için her zaman kaliteli ürünleri incelemelisiniz. En çok tercih edilen bahçe mobilyası çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:

Sentetik Rattan Bahçe Mobilyaları - Nazar Garden

Bahçe mobilyası üretiminde genelde rattan kullanılmaktadır. Rattan bahçe mobilyası modelleri hafif, dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı olduğu için teras balkon ve bahçe için uygundur.

İç yapısı da metal ve alüminyumdan üretildiği için uzun süreli kullanım sunar. 

Eyfel Masa Takımı

Alüminyum Bahçe Mobilyaları - Nazar Garden

Alüminyum bahçe mobilyaları genelde rattan malzeme ile kaplanmaktadır. Doğal ve modern görünümlere sahip olan alüminyum bahçe mobilyaları oldukça ekonomik olduğu için popülerdir. 

Ayrıca yağmur ve nem gibi dış etkenlerden de kesinlikle etkilenmediği için pas ve küf gibi olumsuz durumlar da meydana gelmez. 

Fly Köşe Takımı 

Paslanmaz Çelik Bahçe Mobilyaları - Nazar Garden

Paslanmaz çelik bahçe mobilyaları her ne kadar uzun ömürlü olsa da yapı olarak biraz ağırdır. Rattan mobilyalara kıyasla biraz ağır olduğu için hareket ettirmekte ve istediğiniz zaman taşımakta zorlanabilirsiniz. 

Bunların yanı sıra uzun süre herhangi bir şekilde kırılmadan ve paslanmadan kullanabilirsiniz. Paslanmaz çelik bahçe mobilyaları iskeletlerinin üzerinde genelde minderler tercih edilmektedir. 

Ruby Köşe Barbekü

Plastik Bahçe Mobilyaları - Nazar Garden

Hem ekonomik hem de sağlıklı bir kullanım sunması açısından genelde plastik bahçe mobilyaları tercih edilmektedir. Su ile temizlik yapılabilir özelliğe sahip olan plastik bahçe mobilyaları dikkatli kullanıldığı sürece deforme olmadan kullanılabilir. 

Ancak rattan ve çelik mobilyalara kıyasla kırılabilme ve hasar görme oranı biraz daha fazla olabilmektedir. 

Bahçe mobilyası alırken istediğiniz malzemeden üretilen ve dilediğiniz renk ve modeli tercih edebilirsiniz. Güneş ışığından, yağmur, dolu veya rüzgar gibi dış etkenlerden etkilenmeyen yapıdaki ürünleri dış mekanlarda daha rahat kullanabilirsiniz.  

Nazar Garden, hayal ettiğiniz ve evlerinizde olmasını istediğiniz tüm bahçe mobilyalarını sizin için özel tasarlayarak üretmektedir. 

Nazar Garden ürünlerine BURADAN ulaşabilirsiniz.