Reklam

Avangard Yemek Odası

Avangard Yemek Odası

img

Avangard yemek odası modelleri ile avangard dekorasyon tarzı için Masko'ya uğramalısınız.

2022 yemek odası dendiği zaman ilk akla modern ve aynı zamanda da modernin klasik hali olan avangard yemek odaları geliyor. Misafirlerin ağırlandığı, ihtişamlı sofraların kurulduğu bu alanlarda kullanılan mobilya modellerinin de son derece gösterişli ve aynı zamanda da kullanışlı olmasından yola çıkarak seçilen mobilya modelleri için Masko en büyük ve en geniş ürün skalasına sahip firmalarla dolu.

Avangard Mobilya Nedir?

Avangard, klasik ve lüks tarza sahip olan mobilya modellerinin daha modern ve sade tasarımlar ile dizayn edilmesi ile ortaya çıkan bir mobilya tarzıdır. Avangart mobilyalar kullanıldığı alanda, ilk andan itibaren tüm havayı değiştirir.  Ayrıca odaya oldukça lüks bir hava katacaktır. Daha çok altın varaklar, parlak renkler ve gösterişli desenlerin kullanıldığı avangart takımları bütün odalarda kullanmanız mümkündür. 

Yemek Odasında Avangard

Yemek odaları genellikle daha kullanışlı alanlar olması gerekli şeklinde bir kanı mevcuttur. Daha rahat hareket edilmesi gereken, depolama görevi daha yüksek olan mobilya modellerinin bulunduğu yemek odalarında, lüksü ve aynı zamanda da klasik esintileri sevenler için tasarlanan avangard yemek odası modellerinde; modernliğin vermiş olduğu işlevsellik de beraberinde gelir. 

Altın varaklı yemek odası takımları… Yaratıcı dekorasyon fikirleri… Lüks metal detaylar… Tüm bunları içinden barındıran avangard yemek odası takımı modellerindebirçok farklı renk ve çeşit bulunmaktadır. 

Masko Mobilya Kenti’nde bulunan firmalardan avangard mobilya modelleri üretimi yapan ve tarzı size en yakın olan firmayı seçerek avangard yemek odası modelinizi alabilir veya kendinize özel olarak ürettirebilirsiniz.

Hepiniz Masko’ya davetlisiniz!