Reklam

AVANGARD DEKORASYON TÜYOLARI

AVANGARD DEKORASYON TÜYOLARI

img

Avangard mobilya modelleri ile ilgili en kullanışlı tüyoları blog yazımızda okuyabilirsiniz. Modelleri yakından görmek için Masko'yu ziyaret edin.

Geçmişten günümüze gelen ve az da olsa modernleşmiş bir şekilde bize ulaşan avangard mobilya modelleri son zamanlarda çok daha sık bir şekilde ev dekorasyonlarında hissediliyor. Fransızca kökenli olan avangard kelime “yenilik ve öncülük” anlamına geliyor. 

Yani anlam olarak da bakıldığı zaman avangard dekorasyonlarda, mobilyanın yenilikçi bakış açısı ve öncülüğü ön planda olmalı. Klasiğin yenilikler ile birleşerek ev dekorasyonlarına katılması ile oluşturulan avangard dekorasyonlar, aynı zamanda da oldukça büyüleyici ve gösterişli dekorasyonlar oluyor.

Avangard Salon Dekorasyonu

Salon dekorasyonlarında, salonun büyüklük ve küçüklüğü en önemli bir kavramdır. Bu nedenle de kendi salonunuzun büyüklük ve küçüklüğüne uygun olarak avangard mobilya seçimi ve hatta mobilya rengi seçimi yapmanız gerekmektedir. Çünkü genellikle açık renklerin kullanılması ve açık renkli avangard mobilya modelleri, küçük evlerde; evi çok daha ferah göstermekte, koyu renkli avangard modeller ile daha fazla derinlik ve tamamlayıcılık katmaktadır. 

Salon Dekorasyonlarında Koltuk Takımı ve Yemek Masası Uyumu

Avangard koltuk takımı ve yemek odası takımı; renk, uyum ve tarz bakımından birbirini tamamlamalıdır. Çünkü birbirinden bağımsız olan tarzlardaki mobilya modelleri, ev dekorasyonlarında oldukça karışık bir görüntüye yol açar ve şıklığa bir engel olarak karşımıza çıkar.

Son olarak diyebiliriz ki, avangard mobilya dekorasyonu her ne kadar ağır bir dekorasyon örneği olarak görülse bile doğru kombinleme yönetimi ile oldukça şık bir görünüme kavuşabilir ve evinizi oldukça geniş gösterebilir. Bu nedenle de avangard dekorasyon yaparken, bilen birilerinden yardım almak sizin için çok daha iyi olacaktır.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan ve içindeki yüzlerce mobilya firması ile sizlere hizmet veren Masko Mobilya Kenti, avangard mobilya modelleri üreten ve satan mobilya firmalarını sizler ile buluşturmaktadır. İstanbul Masko’yu ziyaret ederek avangard mobilya satan firmaları ziyaret edebilir ve avangard dekorasyon tüyoları alabilirsiniz.