Reklam

Avangard Dekorasyon

Avangard Dekorasyon

img

Avangard dekorasyon nedir? Blog yazımızı okuyarak avangard dekorasyonun ne olduğu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Modernizmi lüks ve klasik modernler ile birleştiren avangard akım, son yıllarda en çok kullanılan mobilya modellerinin de öncüsü oluyor. Geçmişi günümüze taşıyarak nostalji hissi veren aynı zamanda da modern yaklaşımlar ile farklı bir alan oluşturan avangard koltuk takımları, Fransız bir kökene sahip. Avangard; Fransızca, yenilikçi ve öncü anlamına geliyor. 

Avangard Dekorasyon- Masko Mobilya Kenti

Oyma oranı azaltılmış ancak parlaklığı artırılmış mobilyalar avangard tarzı dekorasyonun önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Oyma ve işlemenin azaltılması ile ön plana çıkan avangard koltuk takımları ve avangard yemek odası takımları, klasik mobilya modellerinden çok daha fazla tercih ediliyor. 

Özellikle kahverengi, gümüş, altın ve siyah renklerin ön plana çıktığı avangard tasarımlarda, dekorasyonları klasik ve luxury detaylarla taçlandırmak o dekorasyonu daha farklı bir hale getiriyor. Kadife kumaşının ağırlıklı olarak kullanıldığı avangard dekorasyon ürünleri, aksesuarlarla oluşturulan genel havayla uyumlu olması, dekorasyonu tamamlayıcı niteliktedir.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti, avangard mobilya modellerinin satıcı olan firmalarla sizlere İstanbulda hizmet vermektedir. Standart mobilya modellerinin yanı sıra avangard dekorasyon projeleri gerçekleştiren Masko firmaları, Masko Mobilya Kenti güvencesi ile sizlere hizmet vermektedir.