Reklam

Ata Halı’da %70 İndirim Kampanyası

Ata Halı’da %70 İndirim Kampanyası

img

%70'e varan indirimli halı modelleri Ata Halı Exclusive'de. Ata Halı, Masko Mobilya Kenti'nde. Ziyaret ederek indirim kampayalarından yararlanabilirsiniz.

Evin en tamamlayıcı dekorasyon ürünlerinden biri olan halı, başlı başına tamamlayıcı bir mobilyadır. Kaliteli ve hoş bir görünüme sahip olan halılar ile evinizde veya herhangi bir yaşam alanınızda oluşturduğunuz dekorasyonunuzu çok daha çok bir hale getirebilir ve aynı zamanda da kullanışlı bir alan haline dönüştürebilirsiniz. 

İşte tam olarak evinizde veya herhangi bir alandaki halı ihtiyaçlarınızı karşılamak ve size mükemmel bir hizmet sunabilmek adına Ata Halı Exclusive ile çalışabilir ve hayat alanlarınızı renklendirebilirsiniz. Vermiş olduğu üstün kalite hizmete ek olarak yapmış olduğu ve üretmiş olduğu tasarım halılarla oldukça başarılı işler çıkartan Ata Halı, “halı sezon sonu indirimi” ile bir yeniliğe daha adım atmış bulunuyor. 

Tüm halı modellerinde %70’ e varan indirim fırsatları ile karşımıza çıkan Ata Halı, Avrupa’nın en büyük halı mağazası olma imzasını devam ettirmektedir. Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan şubesine gelerek halı modellerindeki %70 indirim kampanyasından faydalanabilir; halı modelleri ve halı dekorasyonu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.