Reklam

Antrasit Rengi İle Uyumlu Renkler

Antrasit Rengi İle Uyumlu Renkler

img

Antrasit rengi ile uyumlu renkleri ev dekorasyonlarınızda nasıl kullanmanız gerektiğini anlatan blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Antrasit rengi; siyah, gri, beyaz rengin karışımından oluşur. Son zamanlarda ev dekorasyonlarında çok fazla kullanılan bu renk özellikle modern mobilya dekorasyonlarında en çok aranılan renk olmayı başarmıştır. Tek başına kullanıldığı zaman biraz boğucu olabilen antrasit rengi, diğer renkler ile kullanıldığı zaman mükemmeller sonuçlar çıkartabilir. 

1- Antrasit Beyaz Renk Uyumu

Antrasit ile uyumlu renkler arasında, beyaz en çok beğenilen ve en çok tercih edilen renktir. Beyaz ve antrasit bir araya geldiğinde ortaya son derece soft-huzurlu bir sonuç ortaya çıkar. Modern bir görünüm yakalamanız ve huzuru hissetmeniz için kullanılan bu renk kombinasyonu özellikle yatak odası dekorasyonlarında tercih edilir.

2- Antrasit Siyah Renk Uyumu

Antrasit ile uyumlu renkler arasında siyah da en çok kullanılanlardan biridir. Kullanıldığı ortama asil ve ağır bir hava katar. Luxury salon dekorasyonlarında sıklıkla kullanılan bu renk uyumu cesur bir tercihtir. 

3- Antrasit Kırmızı Renk Uyumu

Oldukça cesur bir dekorasyon örneği sergileyen antrasit ve kırmızı rengi, başka renkler ile birleştirildiği zaman daha modern bir görünüme sahip olur. Oldukça ağır bir görünüme sahip olan kırmızı ve antrasit uyumu ofis dekorasyonlarında sıklıkla kullanılır. 

4- Antrasit Mavi Renk Uyumu

Antrasit ve mavi renk ikilisi hiç uymayacak gibi görünse de aslında mavinin özel tonları tercih edildiğinde ve doğru aksesuarlarla kombinlendiğinde son derece güzel durmaktadır. Lacivert, indigo gibi renkler antrasit rengiyle daha çok uyum yakalamaktadır.