Reklam

ANNE VE BABALARIN TERCİHİ | TOMBİK BEBE & GENÇ

ANNE VE BABALARIN TERCİHİ | TOMBİK BEBE & GENÇ

img

Bebek odası dekorasyonu ve genç odaları; çocukların gelişimi için oldukça önemli. Tombik Bebe & Genç anne babaların ilk tercihi.

Bebek ve çocuk odalarının,  bireyler üzerindeki etkisi çok uzun zamandır bilinen bir gerçek. Bu nedenle de artık anne ve babalar çocukları için bir yaşam alanı oluştururken  buna oldukça dikkat ediyor. Konsept yatak odaları ile çocuklarının gelişimine ve dönüşümüne olumlu yönde bir etki bırakmak için oldukça sıkı bir araştırmaya giriyor. Gelin biz de birlikte Tombik Bebe & Genç mobilya firmasını biraz daha yakından inceleyelim.

Tombik Bebe & Genç Kimdir?

1999 yılında kurulan Tombik Bebe & Genç firması, kurulduğu andan itibaren her türlü ahşap, mobilya tasarımı konusunda faaliyet göstermiştir ve günümüzde de göstermeye devam etmektedir. Bebek odası ve genç odası alanlarında trend belirleyici olan ve sadece görselliği değil aynı zamanda da bebek sağlığını düşünen firma, mağazasında yatak örtüsünden mobilyaya, duvar kağıdından aydınlatmaya kadar her türlü bebek ve genç odası ihtiyaçlarını bulundurmaktadır.



Standart ürünlerin yanı sıra kişiye özel tasarımlar gerçekleştiren firmaya gelerek hayal ettiğiniz projeyi anlatabilir ve uzman iç mimarları ile bu projelerin evinizi süslemesine olanak sağlayabilirsiniz. 

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Tombik mağazası yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile sektöründe öncü firmalar arasında yer almaktadır.  Bebek Odaları, Genç Odaları, Modern Mobilya ve Klasik Mobilya üzerine hizmet vermeye devam etmekte olan Tombik Bebe & Genç mağazasına gelerek çocuk odası dekorasyonu hakkında detaylı bilgi alabilir aynı zamanda da mobilyaları çok daha yakından inceleme fırsatı bulabilirsiniz. 

Eğer Masko Mobilya Kenti’ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa, masko.com.tr sitesinde bulunan mağazalar kısmından Tombik Bebe& Genç firmasının güncel ürünlerini inceleme fırsatı yakalayabilir aynı zamanda da iletişim kurabilirsiniz.