Reklam

Akalın Office|Uzman Bakış Açısı

Akalın Office|Uzman Bakış Açısı

img

Akalın Office uzman bakış açısı ile en ergonomik ve en uygun fiyatlı ofis mobilyalarını ve büro mobilyalarını tasarlayarak üretmektedir.

Yeni küresel zorluklar şirketleri daha çevik ve esnek bir çalışma sistemi elde etmek için yapılarını, süreçlerini, ekiplerini ve kendi alanlarını değiştirmek gibi dönüşümlere zorluyor. Ofis mobilyası sektörü de bu değişime ayak uydurabilmek adına, güncel eğilimlere cevap verebilen, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanarak ve ekibin yaratıcılığını ve refahını artırabilen ofis mobilyaları, çalışma masalarında ve çalışma alanlarında SmartWorking olarak bilinen yeni bir çalışma şekli ortaya çıktı. Bu, katı kurallı, değişmezlikten ve önceden belirlenmiş kalıplardan kırıp fikirlere, projelere ve insanlara odaklanma anlayışında olan yeni bir çalışma şeklidir. Böylece yaratıcılık ve esenlik açısından esnekliği artıran yeni metodolojiler ortaya çıkmaktadır. Bu, insanlar, teknolojiler, çalışma masaları ve ofis mobilyaları arasındaki akıllı işbirliğinden değer ve yenilik yaratmayı amaçlamaktadır aynı zamanda bu işbirliği operasyonel maliyetleri ve çevre üzerindeki etkisini azaltmayı sağlamaktadır. Ayrıca çalışma kültüründe bir değişiklik ima ederler ve kuruluşun etkinliğini ve değişime uyum sağlama kapasitesini destekleyen akıllı ve çevik süreçler oluşturmak için gerekli ofis mobilyası, çalışma masası ile çerçeveyi sağlamaya çalışırlar. SmartWorking, yeni bir boyut alan dört kavrama odaklanır: mekân, zaman, teknoloji ve insanlar. Mekân, iş artık şirketin fiziksel sınırlamaları, masalar ve sandalyelerle sınırlı değil.

 Farklı görevler, uzak yerlerde bile farklı alanlar ve farklı meslektaşlar gerektirebilir. Gerçekleştirildiği yer değil, önemli olan görevdir. Bu nedenle ofis, deneyimlerin paylaşıldığı ortak bir alan haline gelir. Zaman, iş süreçlerinin yeniden düzenlenmesi ve otomatikleştirilmesi, nerede ve ne zaman ele alındıklarına bakılmaksızın projeye, hedeflere ve gerçekleştirilen görevlerin her birine odaklanmanıza olanak tanır. Bireysel görevler daha esnek hale gelir ve ekip çalışması için harcanan zaman yaratıcılık ve yenilik için harcanabilir. Akalın Office yönetici teknolojik ofis mobilyaları, işbirliği için daha verimli yollar yaratarak çalışma alanlarında devrim yaptı; süreçlerin optimize edilmesi ve projelerin düzenlenmesi. Teknoloji, çalışma alanı ve zaman açısından esneklik sağlayan şeydir, ancak etkin olabilmesi için her zaman şirketin yapısı ve işleyişi ile uyumlu olmalıdır. Ekip, yeni çalışma metodolojileri insanları kalbine yerleştirir. Takımdaki görevlerin güvenini ve sorumluluğunu koyarlar. Görevlerin yeri ve zamanı, yaratıcılık ve sonuçlar lehine daha az önemli hale gelir. Her bireye en uygun çalışma formüllerine karar verebilmek çalışanların özgürlüğünü ve refahını teşvik ederek bağlılıklarını ve memnuniyetlerini geliştirir. Yeteneği çekmek ve elde tutmak için önemli bir faktör hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu kavramların şekillendirilmesi şirkete ve ekibe bağlıdır.

Genel olarak bu felsefi yaklaşımların ve düşünce biçimlerinin, ofislere ve bürolara bir yansıması elbette ki olmalıdır. İnsan  bu yansımayı nasıl yapacağız diye de düşünmekten kendini alamıyor. Cevap basit; iş materyalleri ile. Yani ofis ve büro mobilyaları ile.

Akalın Office; zamana, mekana meydan okuyan, son teknoloji ile üretilen ve tüketilmeye hazır bir şekilde tasarladığı ofis mobilyalarını ve büro mobilyalarını; sizlere sunuyor. İhtiyacınız olanı ve hatta ihtiyacınız olandan çok daha fazlasını alabileceğiniz Akalın Ofis Mobilyaları, tam olarak sizin hayatınızı ve bakış açınızı değiştirmek için tasarlandı.

Masko Mobilya Kenti, 13A Blok No:3-5’de bulabileceğiniz Akalın Office’ye gelerek ofis mobilyaları hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünlerimizi daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.