Reklam

AHŞABA KARAKTERİSTİK İZLER| SHERWOOD MOBİLYA

AHŞABA KARAKTERİSTİK İZLER| SHERWOOD MOBİLYA

img

Sherwood Mobilya ile şık ve kaliteli ahşap mobilyaların farkını yaşayabilirsiniz. Sherwood, Masko'da.

Farklı mekanlar, farklı tasarımlar ve kompleks bir hayat… Zor, imkansız ve sıradışı da görünse hepsi iyi mobilyalar ve yaratıcı bir AR-GE çalışma ile mümkün. Peki nasıl? Cevabımız, “Sherwood”. Klasiğin dışına çıkarak bambaşka hayatlar sunan ve ihtiyacınız olandan her anlam çok daha fazlasını, sizlere sunan Sherwood, doğanın gücünden ilham alarak bambaşka hayatlar yaratmaya devam ediyor. Gelin bugünkü yazımızda, Sherwood firmasının yapmış olduğu başarılı örnekleri inceleyerek firma hakkında biraz bilgi alalım.

Tavsiye; Sherwood Mobilya.

Kurulduğu tarihten beri, “ahşaba can kazandıran” ve “ahşabı evrimleştiren” Sherwood, iyi tasarlanmış mekanları, insanlar üzerindeki etkisini bilerek hem kaliteli hem de oldukça göz alıcı mekanlar yaratmaya devam etmektedir. ‘’The way of country living’’ sloganı ile proje departmanı güçlendirerek kompleks mekanlar yaratmayı hedefleyen ahşap mobilya firması, tasarımdan ve mobilyadan çok yaşanılabilir bir ahşap alan yaratmayı kendine bir hedef olarak benimsemiştir.

Yüzde yüz müşteri memnuniyeti korumak için her geçen biraz daha fazla çalışan ve kendine gerekli misyonu oluşturan Sherwood Mobilya, ahşap kitaplıktan ahşap sehpaya, ahşap sandalyeden ahşap yatak odasına kadar birçok mobilya türünde kendini göstermekte.

Tüm bunlar ile birlikte, hem ev dekorasyonunda ahşabın şıklığını yansıtan ahşap mobilya firması, aynı zamanda da ahşap ofis mobilyaları da üretmektedir. Sadece tekil mobilya üretimi yapmakla kalmayan Sherwood, iç ve dış mekanlarınızı güzelleştirmek adına projelendirme de yapmaktadır. 

Eğer herhangi bir projeniz bulunuyor ya da iç dış fark etmeksizin mekanınızı ahşabın sihirli dünyasına bırakmak istiyorsanız, Sherwwod Mobilya’nın uzman ekibi ile görüşme yaparak gerekli teknik bilgiyi ve desteği alabilirsiniz. Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’ne gelerek Sherwood Mobilya firmasına uğrayabilir; www.sherwood.com.tr adresinden veya www.masko.com.tr adresinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.