Reklam

ADAWALL DUVAR KAĞIDI ARTIK MASKO'DA

ADAWALL DUVAR KAĞIDI ARTIK MASKO'DA

img

Günümüzde ev dekorasyonu sadece mobilya olarak görülmemeye başladı. Mobilya ile birlikte ev dekorasyon ürünleri, aksesuarlar ve harra duvar renkleri de ev dekorasyonunun bir parçası haline geldi diyebiliriz. Özellikle son zamanlarda duvar kağıdı mı yoksa duvar boyası mı tartışması çok fazla sorgulanmaya başladı. Peki ya sizce duvar kağıdı mı yoksa duvar boyası mı?

Tavsiye; Adawall 

2015 yılından itibaren evlerimizdeki duvarları süsleyen ve kurumsal kimliği ile hayatımıza renk katan Adawall Duvar Kağıdı firması, 1 Şubat itibari ile Masko Mobilya Kenti’nde de hizmet vermeye başlamıştır. Üstün kalitesi ve benzersin tasarımı ile kendine çeken duvar kağıdı satan firma, yüzde yüz müşteri hizmeti ile çalışmakta ve sektörde kendini belli etmektedir. Almış olduğu ödüller ile de sektördeki tavrını belli eden ve kalitesini ortaya koyan Masko firması, yenilikçi, estetik ve kullanışlı bakış açısı ile en iyi ürünlerine satılmasına önayak olmaktadır.

AdaWall, bugüne dek çalıştığı iş ortaklarının güvenini tam anlamıyla kazanmış olup günümüzün yoğun ve rekabetçi pazarında sürekli ve sağlam bir yer edinebilmek için daima farklı, profesyonel ve yenilikçi olmayı hedeflemiştir.

 

Sizler de Masko Mobilya Kenti’nde hizmet vermeye başlayan duvar kağıdı satıcı firmasına gelerek birbirinden güzel ve farklı duvar kağıdı modellerini daha yakından görebilir ve modeller hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.