Reklam

7. BÜYÜK MOBİLYA FESTİVALİ ENZA HOME'DE

7. BÜYÜK MOBİLYA FESTİVALİ ENZA HOME'DE

img

Enza Home mobilya mağazası, indirim kampanyalı mobilyaları ile Masko'da.

Veeee, Enza Home mobilya firmasının her dönemde aktif olarak yapmış olduğu 7. mobilya festivali de başladı. Kış ayını iyi bir şekilde değerlendirmeniz ve değerlendirme sonucu daha kaliteli aynı zamanda da şık mobilyalara sahip olmanız için en işlevsel ve en indirimli mobilya kampanyası ile Enza Home karşınızda. Şimdi gelin birlikte mobilya indirim kampanyasının neleri kapsadığını birlikte inceleyelim.

 

ENZA HOME 7. MOBİLYA  FESTİVALİ HEYECANI BAŞLADI! 

 

  1. Enza Home “Mobilya Festivali” Kampanyası 03 Aralık 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında mobilya alışverişlerinde geçerlidir. 

  2. Kampanya kapsamında, mobilya alışverişlerinde fiyat listesinde üzeri çizili peşin fiyat üzerinden %50’ye varan indirimler uygulanır. 

  3. Fiyat listesinde belirtilen "Ayın Ürünü" ve "Festival Yıldızı" mobilya ürünlerinde %60’a varan indirimler uygulanır, halı ve aydınlatma ürünlerinde %80’e varan indirimler uygulanır. 

  4. Enza Home ve Yataş Bedding Kampanyaları birleştirilemez.

  5. Bu broşürde yer alan fiyatlar, tavsiye edilen fiyatlardır.

  6.  Baskı ve tipografik hatalardan kaynaklanan yanlışlıklar Yataş için bağlayıcı değildir.

  7. Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânlarıyla sınırlıdır. 

  8. Belirtilen fiyatlar TL cinsindendir. 

  9. Fiyatlara; mobilya, yatak, baza, başlık, halı ve ev tekstili ürünlerde %8 KDV, aydınlatma ve tablolarda %18 KDV dahildir. 

  10. 2 Ay Ertelemeli Ödeme Kampanyası, Garanti Bankasına ait Bonus kart özelinde yapılan alışverişlerde uygulanır.

  11.  ***Diğer kredi kartı ödemelerine 12 Taksit ve Bonus’a özel 18 Taksit kredi kartı uygulaması için satış noktalarından bilgi alınabilir.

Neredeyse %80’e varan mobilya indirimleri, evini yenileyecekler veya yeni evlenecek çiftler için oldukça iyi bir mobilya indirimi. Enza Home kampanyasından yararlanmak ve Enza indirimleri hakkında daha iyi bir bilgi almak istiyorsanız, dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’ne uğrayabilirsiniz.