Reklam

216 FURNİTURE İLE LÜKS YAŞAM SİZİNLE

216 FURNİTURE İLE LÜKS YAŞAM SİZİNLE

img

216 Furniture mobilya firması, tasarlamış ve üretmiş olduğu lüks mobilyalar ile hayatınıza bambaşka bir görüntü kazandırmayı hedefliyor.

Yenilik ve yaratıcılık hayatın her alanında var olan ve her alanda bizim hayatımıza yön veren bir etken. Özellikle ev dekorasyonu alanındaki yaratıcılık ve yenilikler, bambaşka dünyalar yaratmamıza ve hayatımızı yönlendirmeye fayda sağlıyor. Özellikle son zamanlarda çıkan ve fazlası ile herkesin yakından ilgilendiği dekorasyon akımları, mobilya firmaları tarafından da yakından takip edilmeye ve müşterinin isteğini karşılamaya başladı. 

Tavsiye; 216 Furniture.

2001 yılında kurulan 216 Furniture, son dönem teknoloji ve el emeği ile harmanlayarak üretmiş olduğu tasarımlarında sektörün öncüsü olmayı ve bilinen bir firma olmayı başarmıştır. Estetik, zarafet ve işlevsellik ile tasarladığı mobilyalarını, yaşayan ve yaşatan bir şekilde sizlere sunan 216 Furniture, özgün fikirlerin tasarımlara karakter kattığını bildiği için sizlere de lüks bir yaşam vaad ediyorlar.

Kişiye özel olarak tasarım gerçekleştiren ve projeleri ile lüks yaşamlar inşaa eden mobilya firması, luxury mobilya felsefesinin en güzel ve kaliteli örneklerini yansıtmaktadır. Yaratmış olduğu sanat eserleri ile evinizi daha şık ve lüks bir alana çevirecek olan 216 Furniture, projeleri en yakın zamanda müşterilere teslim garantisini de sunmaktadır. 

Lüks, yenilikçi ve çözüm odaklı bir sistem ile çalışan en başarılı ekip arkadaşları ile hayallerinizi evinize ve hatta ayaklarınıza kadar getiren mobilya firması, vermiş oldu satış sonrası hizmet ile de her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyetini yakalamayı başarmıştır. Müşterileri ile yakın ilişki kuran ve aile olmayı  hedefleyen 216 Furniture mağazalarına gelerek iç mimarlardan ücretsiz özel destek alabilir, showroom ürünlerini daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti Blok No: 36 numarada mağazası bulunan 216 Furniture mobilya, farklı mobilya çeşitlerini ve tasarımlarını sergilemektedir. Masko Mobilya Kenti’ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa, masko.com.tr adresinden veya 216furniture.com adresinden mobilya firmasının güncel ürünlerini görebilir ve iletişim adreslerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.