Reklam

2023 Koltuk Takımı Modelleri - Beşgül Mobilya

2023 Koltuk Takımı Modelleri - Beşgül Mobilya

img

Beşgül Mobilya, mobilya modellerini ve dekorasyon projelerini incelemek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Ev ve mobilya hakkında konuştuğumuzda akla ilk gelen unsur koltuk takımlarıdır. Koltuk takımını ve sunduğu konforu kim sevmez? Koltuk takımı, hepimiz için oturma odasının ve hatta tüm evin ana unsurudur. Oturma odasını karakter vererek zenginleştirir. Estetik unsura ek olarak, koltuk takımı aynı zamanda konfor açısından da önemlidir. Evde geçirdiğiniz zamanın çoğu koltukta geçmektedir. İşte bu yüzden rahatlamanıza, dinlenmenize ve ayrıca sevdiklerinizle zaman geçirmeniz için seçeceğiniz koltuk takımı çok önemlidir.

Evinizdeki her oda estetik açıdan güzel ve aynı zamanda konforlu ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabilir olmalıdır. Peki 2023'te moda olan koltuk takımı modelleri nelerdir? Beşgül Mobilya firmasının sunmuş olduğu koltuk modellerini inceleyelim. 

1.Luxury tarz ön planda – Beşgül Mobilya

İç ve dış mekan modelleri özeldir ve herkes tarafından erişilebilir değildir. Evinizi lüks bir dokunuşla süslemek ister misiniz? Modern metal ve Luxury mobilyaları tercih etmeye ne dersiniz? Evinizin düzeni söz konusu olduğunda, en önemli şey onu basit tutmaktır.

Basit olduğu kadar iddialı bir şeyler tercih etmek isterseniz 2023'ün moda olan trendlerinden Luxury tarzını deneyebilirsiniz. Luxury tarzı oturma odasının ana kodlarından biri, odanıza verdiği havadarlıktır. Bu ferahı her daim hissedin…

2. Minimal trend - Beşgül Mobilya

Mobilya alanında ki diğer trend ise minimalist olmasıdır. Günümüzde minimal formlar, fazlalıkların ve elzem olmayan kontur öğelerinin olmaması tercih edilmektedir. Bu nedenle 2023 mobilyaları çok "parıltılı" olmayan ve bu nedenle her gün rahatlamak için kullanılabilen rahat oturma gruplarıdır. Bu aynı zamanda çoğunlukla nötr ve göze çarpmayan renklere de yansır. Örneğin kırmızı gibi eksantrik renklerdeki oturma gruplarını  terk edilip yerine gri ve hatta beyaz veya bej rengi yaygın olarak kullanılmaktadır. Açıkçası renk de ortama göre seçilecektir. Kısacası öncelik, oturma grubunun işlevsel, rahat ve estetik olarak güzel ama aşırılıklardan arınmış olmasıdır. Bu kesinlikle zamanımızın yansıtan en önemli özelliktir.

3.Köşeli Şekillere Elveda - Beşgül Mobilya

Geçtiğimiz yıllarda popüler olan döşeme aksesuarları, yumuşak ve kıvrımlı şekilleri çok beğenerek kullandık ama artık köşeli şekillere elveda. Kıvrımlı koltuklar her ortamda ve her stilde mükemmeldir. İskandinav tasarımının, boho şıklığının veya maksimalist dekorun hayranı mısınız? Bu tür yumuşak mobilyalar, sizi aynı anda tatlı bir kucaklamada karşılayarak, mekana karakter kazandırabilecektir. Birçok koltuk ağırlıklı olarak nötr bir renk paleti ile hafif alçak ve asimetrik bir sırtlığa sahiptir. Açıkçası, piyasada ihtiyaçlarınıza en uygun ergonomik çözümleri bulabilirsiniz. Dinlendirici ve davetkar bir eve sahip olmak için öncelikle seçilen mobilyaların işlevselliğine odaklanmanız gerektiğini unutmayın.

 

Beşgül Mobilya, Türkiye’nin ve hatta dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde sizlere hizmet vermektedir. Ziyaret edebilirsiniz.