Reklam

2023 Duvar Kağıdı Modelleri

2023 Duvar Kağıdı Modelleri

img

2023 duvar kağıdı modelleri için Masko firmaları ile iletişime geçebilirsiniz.

Duvarlarınızı özel duvar kağıdıyla süslemek, iç tasarımda geri dönüş yapan bir trend haline gelmiştir. Aslında, teknik ve sadece estetik açıdan geliştirilmiş bu aksesuar sayesinde  evinizdeki odaları sonuna kadar kişiselleştirmeniz mümkündür. İşte 2023 ev mobilyası için ilham alınacak en güzel ve trend stillerden bazıları;

1.Orman tarzı duvar kağıdı

Son yıllarda çok popüler olan orman teması 2023'te yeniden trend olmuştur. Parlak renkleri sayesinde evin içini dönüştürebilir, neşeli bir dokunuş verebilir. Mükemmel kahramanların uçsuz bucaksız yemyeşil ormanlardaki çiçeklerin, yaprakların ve hayvanların olduğu yeşil bir oturma odası sizin için mükemmel bir seçenektir.

2.Optik siyah beyaz efekti

Siyah ve beyazın zamansız birleşimi özellikle optik efekt desenleri ve geometrileri ile kullanıldığında çok popülerdir. Dokular farklı olsa da, bu özel duvar kağıdı türünün güçlü noktası, bu iki rengin bir araya geldiğinde oluşturduğu renk kontrastıdır. Özellikle oturma odasını dekore etmek için kullanıldığında alışılmadık ve zarif görünecektir. Güçlü bir estetik etkiye sahip alternatif çözümler denemek isteyenler için mükemmel çözümdür.

3. Basit Çizgiler 

Çizgiler klasiktir ve inceliklerini koruyarak dikkat çekerler. Bir alanı daha modern gösterirler, ancak hiçbir zaman modaya uygun olmazlar. Ayrıca çizgili duvar kağıdının dikey veya yatay olarak monte edilebilmesi ve çocuk ve yetişkin alanlarında eşit derecede olması harika görünmesini sağlayacaktır.

4. Bastırılmış tonlar ve desenler

Duvar kağıdı, nötr bir alana renk, desen ve beklenmedik öğeler eklemenin harika bir yoludur. Cesur desenlere sahip sessiz renkler, mekanın diğer öğelerini bastırmadan bir alana asillik eklemenizi sağladığından 2023' ün trendleri arasında olacaktır.

5. Mini baskılar 

Bir odada küçük ölçekli bir desen kullanmak, bir ihtişam yanılsaması yaratır ve odanın zarif ve zarif görünmesini sağlar. Mini baskıların olduğu bir duvar kağıdı, odayı saran ve beklenmedik bir görünüm yaratır. Tavana desen eklemek için de harika bir seçenektir.

6.Büyük ölçekli baskılar

2023'te sıkça göreceğimiz daha büyük ölçekli desenler, cesur renk seçimleri evinize çok yakışacak.

7. Tropikal baskılar 

Gür çiçekli ve tropikal baskılar, küçük bir odada etki yaratmanın ve canlı renk ve desenler eklemenin harika bir yoludur. Bu senede moda olan tropik baskılar, olumlu duygularla ilişkilendirilir ve her odaya hoş bir sürpriz katar.

8. Beklenmedik yerlerde duvar kağıdı

Yatak odanızı tavana kadar tamamlayan bir duvar kağıdı eklemeniz evinize ayrı bir hava katacaktır. Ayrıca kitaplıkların arkasına kağıt eklemenin alanı olduğunda yükselterek özel kılar.