Reklam

2023 Ahşap Country Modası

2023 Ahşap Country Modası

img

Blog yazımızı okuyarak 2023 country modası hakkında bilgi alabilirsiniz.

Evinize rustik tarz katmak için favori fikirlerimizi bir araya topladık. Country tarzı bir ev döşemek isterseniz renk kombinasyonları ve renk seçimi oldukça önemlidir. Genel olarak ahşap mobilya gerekli olduğu için onlarla uyumlu renk tonları  seçmeniz mantıklı bir seçim olacaktır. 2023 Ahşap Country Modası 'da en sık kullanılan renkler arasında kırık beyaz, fildişi ve toprak tonlarının dışında soft pastel renkler öne çıkmaktadır. Özellikle sarı, açık yeşil, yumuşak kırmızı, şeker mavisi ve antik pembe, bir kır ortamı için mükemmel renk çözümleridir.

2023 Ahşap Country tarzını mutfağınıza yansıtmak isterseniz nihai hedef sade, sıcak ve rahat bir ortam yaratmak olmalıdır. Olması gereken ise kesinlikle ahşaptır. Herhangi bir biçimde veya gölgede, kaçırılmaması gereken bir unsurdur. Mesela rustik etkiyi artırmak istiyorsanız parke döşemeyi dahil etmek iyi bir fikir olabilir. Alternatif olarak, zemin söz konusu olduğunda ise, duvarları süslemek için de kullanılan bir malzeme olan taş kaplamayı tercih edebilirsiniz. Genel olarak konuşursak, 2023'te ideal country tarzı mutfak, taş ve tuğlanın kaynaşmasının benzersiz bir unsur oluşturduğu rustik mutfaktır.

2023' te country tarzı, oturma odanıza eklemek isterseniz, oturma odanızın ahşap ve taşta doğal unsurlar ve seramikte dekoratif aksesuarlar ile zenginleştirebilirsiniz. Örneğin, bazı tipik unsurlar taş şömine, ahşap kirişlerle inşa edilmiş bir tavan, ahşap bir çatı katı ve tuğla süslemelerle görünümü mükemmelleştirebilirsiniz.  Mobilya ve mefruşat konusunda ise antika ahşap sandık veya dolap, kanepe ve koltuklar tercih edilebilir.  Ayrıca ortamın renklerini ve her şeyden önce yeşil unsurları hatırlatmak için ideal olan perde ve halı gibi dokular da olmazsa olmaz bazı detaylardır. Bitki ve çiçekleri eklemek stil için tipik bir tasarım çözümü olmanın yanı sıra, havayı arındıracak ve temiz kokmasını sağlayacaktır.

2023 Country tarzını yatak odasında tercih etmek isterseniz herhangi bir uyku alanı gibi, kır tarzı yatak odası için, odanın ana unsuru olan yatak seçimine dikkat etmelisiniz. Ferforje yatak tercih etmek iyi bir fikir olabilir veya yumuşak ve kabarık çarşaflarla kaplı ahşap bir yatak. Bu tarzın tipik unsurları, bir sandık veya bazı ahşap mobilyalar olabilir. Burada da antika detaylar ve benzersiz tasarım parçalar kesinlikle gerekli olacaktır. Odada koyu ahşap tonlarına yer vermek istemiyorsanız, belki de odayı ağırlaştırmamak adına, beyaz renkli, çiçek süslemeli ahşap mobilyalar tercih edebilirsiniz. Öte yandan, duvarlar söz konusu olduğunda, nane yeşili, antik pembe gibi nötr tonlar veya pastel renkler eklemek iyi bir fikirdir.