Reklam

2022 MOBİLYA TRENDLERİ

2022 MOBİLYA TRENDLERİ

img

2022 mobilya trendleri ve dekorasyon fikirleri için blog yazımızı okuyarak ihtiyacınız olan mobilya modeliniz Masko'dan alabilirsiniz.

2022 mobilya modelleri ve 2022 mobilya trendleri şimdiden en çok araştırılan konuların başında geliyor. Evini yeniden dekore etmek isteyenler ve ev dekorasyonu fikirleri almak isteyen kişiler, mobilya modellerini ve ev dekorasyon ürünlerini çok yakından takip ediyor.

Bu nedenle de bizler de bu blog yazmızda sizin için 2022 mobilya ve 2022 dekorasyon trendleri hakkında bilgiler verecek ve en çok hangi mobilya tarzı bu yıl kullanılacak onun bilgisini vermek istiyoruz.

2022 Mobilya Trendleri Nelerdir?

Metal ve Mermer Ön Planda

Bu yıl en geçen yılda olduğu gibi ahşap mobilya modellerinden çok metal mobilya modelleri ve mermer mobilya modelleri ön plana çıkıyor. Lüksün daha çok hakim olduğu ve daha ağır görünen mobilya modellerin ön plana çıkmış olduğu 2022 dekorasyon trendlerinde, luxury dekorasyon tarzı önerilen mobilya dekorasyon tarzı olacak !

Desenli Duvar Kağıtları Bu Senede Çok Moda

Son yıllarda duvar boyasından daha çok kullanılan duvar kağıtları bu senede en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Duvar veya taş desenli duvar kağıtları 2022 dekorasyon fikirlerinin en çok  beğenileni.

2022 Yemek Odası Takımları

2022 yemek odası modellerinde mermer masa modelleri ve metal sandalyeler ön plana çıkıyor. Kapitone modeli ile harmanlanan yemek odası takımları, gümüş ve altın metallar ile çok daha farklı bir havaya büründürülüyor.