Reklam

2021 MOBİLYA MODELLERİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

2021 MOBİLYA MODELLERİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

img

2021 mobilya modellerini seçerken nelere dikkat etmeliyiz? 2021 mobilya trendleri neler? Birlikte inceleyelim.

2021 mobilya modelleri, yılbaşına yaklaşırken en çok merak edilen ve en çok araştırılan konuların başında gelmeye başladı. Peki ya 2021 mobilya modelleri arasından tercihimizi yaparken nelere dikkat etmeliyiz? 2020 yılının mobilya modelleri nelerdir? Hangi tür kumaşlar kullanılmalıdır? Gelin bu soruların cevabını birlikte inceleyerek, ev dekorasyonumuzu bu bilgiler doğrultusunda yapalım.

2021 Mobilya Modellerin Hangi Kumaş Daha Çok kullanılacak?

Mobilya sektörü her an değişen ve genel trendler doğrultusunda şekillenen bir alan. Bu nedenle de kendi zevkinizi trendler ile birleştirmeniz çok önemli. Tüm dünya çapında ve Türkiye’de de bu sene en çok tercih edilen mobilya modelleri ve dekorasyon türleri minimal mobilyalar ve modern mobilyalar oluyor. 

Sadeliğe önem verilen ve “az eşya çok işlev” felsefesi ile şekillenen modern mobilya ve minimal mobilya modellerinde daha çok keten kumaşlar ve şönil kumaşlar kullanılıyor. Antibakteriyel kumaş sayılan ve temizliği diğer kumaşlara göre çok daha kolay olan ve aynı zamanda da daha kullanışlı olan bu kumaş türlerini, 2021 mobilya modellerinizde kullanabilirsiniz. Bu kumaş türlerini seçerken de dayanıklı olmasına ve kaliteli malzemeden yapılmasına dikkat edin. 

Elbette ki sadece bununla sınırlı değil. Modern mobilya tarzının dışında mobilya seven ve ev dekorasyonunda klasik, avangard ve luxury modelleri sevenler de düşünülmüş. Kadife de bu sezonda, en az modern mobilya kumaşları kadar önemli ve tercih ediliyor. Silinebilen kadife kumaşları tercih ederek evinize klasik ve lüks bir hava verebilirsiniz.

Renk Uyumuna Dikkat Etmenizde Fayda Var

Kaliteli ve dayanıklı mobilya almak elbette ki önemli ancak bu tip mobilyalar seçerken de renk uyumuna ve desen uyumuna bakmanızda fayda var. Modern mobilya, minimalist mobilya ve country tarz mobilyada genellikle toprak tonları ve daha pastel renkler tercih ediliyor. Klasik mobilyada bordo, lacivert ve altın işlemeler ön plana çıkarken luxury mobilya tarzında mermer, cam ve metale uyumlu olarak gümüş rengi, gri ve daha açık tonlar ön plana çıkıyor. 

Çok Eşya Kullanmaktan Kaçının “Daha Fazla Depolama Alanı”

Zaten her şeyin yoğun geçtiği ve göz yorgunu bu dönemde ve gelecek sezonlarda, ev dekorasyon tarzınız ne olursa olsun, fazla eşya kullanmaktan kaçınmalısınız. Daha bütüncül mobilyalar ile ayrıntıları yakalayabilir ve daha işlevsel mobilyalar ile evinizdeki depolama alanlarını genişleterek daha ferah bir eve sahip olabilirsiniz. 

Bütçe Dostu Mobilya Seçimi

2021 mobilya sezonunda belki de en fazla dikkat edilen ve mobilya seçimini en çok etkileyen şey “bütçe”.Elbette ki kendi bütçenize uygun mobilya modelleri seçmenizde fayda var ancak uygun fiyatlı mobilya modelleri seçerken de kalitesi düşük mobilyalar seçme riskiniz var. 

Bunun önüne geçmek, hem kaliteli mobilya hem de uygun fiyatlı mobilya tercihi yapmak için Masko Mobilya Kenti’ne uğramalısınız. Yüzlerce firma arasından hem dev dekorasyon stilinize uygun hem de bütçenize uygun kaliteli mobilyalar satan Masko mağazasını bulabilirsiniz.