Reklam

2020 MOBİLYA FİYATLARI

2020 MOBİLYA FİYATLARI

img

2020 mobilya fiyatları ve düğün paketi fiyatları, belli dönemlerde değişiklik göstermektedir. Mobilya fiyatlarındaki artışın nedeni nedir? Blog yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Piyanolu Ev Dekorasyonu

Mobilya fiyatları her sene olduğu gibi bu senede değişiklik göstermektedir. 2020 mobilya sezonunun son aylarına yaklaşmakla birlikte bu yazımızda; 2020 mobilya fiyatlarını etkileyen durumları ve fiyatların genel olarak ne civarlarda olduğunu birlikte incelemek istiyoruz. İlk önce belirtmeliyiz ki, mobilya modelleri ve mobilya fiyatları özellikle yılın en çok bu aylarında araştırılıyor. Düğünlerin başlaması ve düğün paketleri gibi mobilya modellerinin daha sıklıkla araştırıldığı bu dönemde; mobilya fiyatları, outlet mobilya ve uygun fiyatlı mobilya modelleri de en çok merak edilen konular arasında geliyor. 

İrtibat Mobilya- Dante Klasik Tv Ünitesi

Mobilya Fiyatları ve Düğün Paketleri

Düğün paketleri, özellikle yaz ve sonbahar aylarında düğün sezonun açılması ile birlikte gündeme gelen ve sıklıkla araştırılan bir konu. Peki düğün paketi nedir? Düğün paketi fiyatları uygun mudur? İlk önce düğün paketinin ne olduğunu açıklamak gerekiyor. Düğün paketleri; yemek odası takımı, yatak odası takımı ve koltuk takımının bir arada bulunduğu; tekli alıma göre daha uygun fiyatlı olan mobilya modellerine verilen isim. 

Asortie Mobilya- Venedik Makam Odası

Her Şey Dahil Düğün Paketleri Nedir?

Düğün zamanınız geldiği zaman telaş ve aceleden dolayı tek tek eşya seçmek herkes için daha zor bir hal alır. Bunun yerine de çiftler her şey dahil düğün paketlerine başvurur. Bu tip mobilya paketlerinde, mobilya ve beyaz eşyadan halıya kadar tüm ev dekorasyon ürünleri mevcuttur. Farklı mobilya markalarının kullanıcılara sunmuş olduğu her şey dahil düğün paketleri, hem zamandan hem de fiyattan tasarruf edilmesini sağlayabilir. 

İstikbal Mobilya- Lena Yemek Odası Takımı

MOBİLYA FİYATLARINI ETKİLEYEN  FAKTÖRLER

2020 mobilya fiyatlarındaki ani değişimlerin nedenleri herkes tarafından oldukça merak edildi. Mobilya fiyatlarını etkileyecek inişine ve çıkışına neden olacak belli başlıklar bulunuyor. 

Döviz Etkisi

Yurt dışı kaynaklı üretim yapan ve hammaddelerini yurt dışından getirten mobilya firmaları için mobilya fiyatlarının en etkileyici faktörü dövizdir. Dolar ve Euro gibi kurların yükselmesi ile birlikte malzeme, makine ve nakliyenin de maliyeti yükselir. Bu sebeple de mobilya fiyatlarında da değişimler gözlemlenebilmektedir. 

Kar Oranı

Ticaret yapan ve büyümeyi hedefleyen her firmanın sürekliliğini koruyabilmesi için sattığı ürünlere ve vermiş olduğu hizmetlere kar koyması gerekmektedir. Bu da ürünlerdeki fiyat değişimlerini etkilemektedir. 

Zebrano Mobilya- Fortuna Yatak Odası Takımı

Nakliye

Bazı firmalar yurt içine olduğu gibi yurt dışına da satış yapmakta ve nakliye hizmeti vermektedir. Mobilya nakliye fiyatları, diğer nakliye fiyatlarına oranla daha yüksek olabilir. Ancak Masko Mobilya Kenti’nde bulunan mobilya firmaları, ücretsiz nakliye hizmeti sunuyor. Masko mağazalar bölümünden ulaşabileceğiniz, mobilya mağazaları ile iletişime geçerek mobilya nakliyesi ve ücretsiz nakliye ile ilgili bilgi alabilirsiniz. 

Evmoda Mobilya- Lines


Kullanılan Malzeme ve İşçilik

Sağlam, dayanıklı ve teknolojik hammadde ve diğer malzemeler, mobilya fiyatlarını etkileyen faktörler arasında gelmektedir. Kullanılan bu malzemelerinde işçilikleri de mobilya fiyatlarındaki artışı ve azalmayı etkiler.