Reklam

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ MASKO'DAN

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ MASKO'DAN

img

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için hala sevdiklerinize hediye almadınız mı?

14 Şubat Sevgililer Günü, tüm yıl boyunca olan özel günler arasından belki de en önemli ve özel olanların başında geliyor. Tüm dünya üzerinde kutlanan bu özel gün milyonlarca çiftin birbirine hediye alarak ölümsüzleştirdiği bir gün. Aşkın, sevginin, özel anların önem kazandığı ve herkesin birbirine sevdiğini söylediği bu özel gün yaklaşırken herkesin aklında “acaba 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililer günü hediyesi ne alabilirim?” oluyor.

2021 Sevgililer Günü’nü özel bir hale getirmek ve bu özel gün için sevgilinize, sevdiğiniz diğer insanlara çok daha özel bir hale getirmek istiyorsanız, onlara ömür boyu saklayabilecekleri ve geçici olmayan hediyeler alması çok daha mantıklı. Peki ya bu sene sevgililer günü hediyesi ne alabiliriz? Gelin birlikte blog yazımızda, her an anlamlı olabilecek, kullanışlı ve aynı zamanda da sevdiğiniz kişiye değer verdiğinizi gösterdiğiniz 14 Şubat hediyelerini inceleyelim.

1- Baba Koltuğu

Özellikle son zamanlarda dinlenme koltuğu olarak da bilinen baba koltuğu modelleri, sevgililer günü için sevdiğiniz insana alabileceğiniz en güzel hediye olabilir. Birçok farklı modeli bulunan baba koltuğu modelleri, “senin bu dünyadaki en rahat insan olmanı istiyorum” düşüncesinin en güzel göstergesi olabilir. 

Masko Mobilya Kenti’nde bulunan baba koltuğu modelleri arasından dilediğiniz baba koltuğu modelini alabilir ve baba koltuğu satan mobilya firmaları ile görüşerek kendinize ve sevdiğinize en uygun olan baba koltuğunu seçebilirsiniz. 

2- Çerçeve 

Fotoğraflar bir anının en somut halidir. Bu anıları ölümsüzleştirmek ve daha kaliteli bir şekilde saklamak için sevdiğinize özel olarak hazırlatabileceğiniz çerçeveler ve tablolar Masko’da mevcut.

3- Masa Lambası  veya Abajur

Uzun saatler çalışan ve yorulan sevdikleriniz için alınabilecek en güzel hediye yine işleri ilgili olan hediyelerdir. İşkolik sevgiliniz için Sevgililer Günü’nde masa lambası veya abajur alabilirsiniz. Bu sayede her çalışma anında aklında siz olacaksınız!

4- Ayna

Birine ayna hediye etmek, ona ondan daha güzel bir hediye veremeyeceğinizin kanıtı niteliğindedir. Masko Mobilya Kenti’nde bulunan mobilya ve aksesuar firmaları arasından ayna satışı yapan mağaza ile iletişime geçebilir ve 14 Şubat’ta sevdiklerinizi mutlu etmek için bir adım daha atmış olabilirsiniz.