Reklam

Osmanlı Şeffaf Kırmızı Avize

Osmanlı Şeffaf Kırmızı Avize

Osmanlı Şeffaf Kırmızı Avize mobilyası Tavcam Avize Aydınlatma mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Ela Mavi'nin kendine özgü tasarımı ve canlı renkleriyle ev dekorasyonunuzda farklılık yaratın. Işıltılı görünümüyle, bütün dikkatleri üzerine çekerek herkesi kendine hayran bırakan ürünümüz, sıcak cam tekniği ile üretilmiştir. Camın rengi ise sıcak üretim esnasında verilmiştir. Yüzeyinde oluşabilecek soyulmalara ve rengindeki solmalara karşı dayanıklı olan ürünümüzü güvenle ve kolayca temizleyebilirsiniz. Ela Mavi'nin 40W gücündeki ampulüyle mekânınıza hoş bir hava katın. 80 cm boyunda ve 65 cm çapında olan ürünümüz şık tasarımıyla odanızda fazla yer kaplamaz. Ürünümüz üretim hatalarına karşı iki (2) yıl garantilidir. Demonte şekilde, basit kurulum şeması ile birlikte kendi özel ambalajında gönderilmektedir. Eşsiz ve ışıltılı tasarımlar tavcam.com’da!

Osmanlı dekorları, tüm dünya tarafından kabul görmüş en zengin mobilya muffağına sahip alandır. Özellikle aydınlatma dekorları ile ünlü OSmanlı saraylarından fırlamışcasına duran Şeffaf Kırmızı Avize, sizi de eski dönemlere götürmeye hazırlanıyor.

Osmanlı Şeffaf Kırmızı Avize Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Tavcam Avize Aydınlatma firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Tavcam Avize Aydınlatma ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Tavcam Avize Aydınlatma firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 4B Blok No: 29 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 4B Blok No: 29 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 668 28 52

Websitesi: www.tavcamavize.com

Tavcam Avize Aydınlatma Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi