Reklam

İHALE DUYURUSUDUR

İHALE DUYURUSUDUR

img

Maskomuzun değerine değer katacağına inandığımız MASKO ÇARŞI binasının Zemin iyileştirme, Betonarme ve Çelik yapı işlerinin yapım işi ihale edilecektir.  İhale 05.10.2023 tarihli Hürriyet gazetesinde ve Web sitemizde ilan edilmiştir. Son teklif verme günü 20.10.2023 olup ihale teknik ve mali yeterliliğe sahip tüm firmalara açıktır. İhale dosyası yönetimden temin edilebilir.

İLAN BİLGİLERİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

Maskomuza hayırlı olmasını dileriz.

Saygılarımızla, 

Masko Yönetim Kurulu


İLAN BİLGİLERİ

BİNA İNŞAATI YAPIM İŞİ İÇİN İHALE İLANI


İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, MASKO (S.S. İstanbul Mobilya ve Ahşap İmalatçıları K.S.S.Y.K.) Mobilyacılar Sitesi’ne ait F21C16C2D Pafta, 706 Ada, 8 Parsel numaralı arsa nitelikli taşınmaz üzerinde yapılacak İŞ MERKEZİ binasının Zemin İyileştirme, Betonarme ve Çelik Yapı İşlerinin Yapım İşi KAPALI ZARF ve AÇIK PAZARLIK usulü ile ihaleye çıkacaktır. 

İhaleye katılım koşulları, İsteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası MASKO (S.S. İstanbul Mobilya ve Ahşap İmalatçıları K.S.S.Y.K.) Mobilyacılar Sitesi AVM Binası 3. katta bulunan MASKO Yönetim Ofisi’nden temin edilecektir.


Teklif teslimi için son tarih ve saat: 20 / 10 /2023 - 17.00


Teklifler, 24 / 10 /2023 tarihinde MASKO (S.S. İstanbul Mobilya ve Ahşap İmalatçıları K.S.S.Y.K.) Mobilyacılar Sitesi AVM Binası 2. katta bulunan toplantı salonundaki oturumda açılacaktır. 


İrtibat Kişisi: Erol ERSAN

MASKO Genel Müdürü

0535 762 66 64


Ekler:

  • Teklif Mektubu
  • Sözleşme Taslağı
  • İmalat Genel Notları
  • Özel İdari ve Teknik Şartname
  • İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Şartnamesi
  • Birim Fiyat Teklif Cetveli
  • Projeler